Dėl neteisėto pinigų pasisavinimo pirmadienio rytą į teisiamųjų suolą sėdo I. V. Moteris dvejus metus dirbo Rokiškio rajono savivaldybės Centralizuotame buhalterinės apskaitos skyriuje.  

 

Primename, jog šių metų rugpjūčio 11 d. I. V. dėl svetimų pinigų pasisavinimo buvo atleista iš darbo. Mat paaiškėjo, kad ji, turėdama elektroninius prisijungimus prie Jūžintų seniūnijai priklausančios banko sąskaitos, iš jos į savo sąskaitą per mėnesį (nuo liepos 4 d. iki rugpjūčio 6 d.) sąlyginai nedidelėmis sumomis pervedė 1 tūkst. 490 Lt. Vagystę išsiaiškino patys minėto skyriaus darbuotojai, atlikdami dokumentų patikrinimą.

Nors I. V. pinigus grąžino, ji buvo patraukta baudžiamojon atsakomybėn. Dėl padaryto nusikaltimo moteris prisipažino. Ji teigė, kad taip pasielgė, nes reikėjo pinigų sveikatos tyrimams atlikti.

Teismo posėdžio metu paaiškėjo, kad I. V. už panašią veiklą yra teista ne kartą. Būtent tai posėdžiui vadovavusiam teisėjui Artūrui Diliui tapo pagrindine priežastimi kelioms dienoms atidėti posėdį – bus tikslinama informacija, susijusi su ankstesniais nusikaltimais.

Išsamiau apie tai – kituose „Gimtojo…” numeriuose.

Miglė KATINAUSKIENĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: