Jūžintuose tik per kraštiečių šventę susirenka tiek daug žmonių. D. Zibolienės nuotr.
Jūžintuose tik per kraštiečių šventę susirenka tiek daug žmonių. D. Zibolienės nuotr.

Rugpjūčio 23-osios vakarą Jūžintuose šėlo kraštiečių šventė. Aistras sporto aikštelėje keitė dainos ir šokiai. Pirmąjį kartą šventinis koncertas surengtas šeštadienį. O po koncerto jaunimas pakviestas į naktišokius prie Jūžinto ežero. Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiemet, per koncertą pliaupė lietus, tačiau jis šventinės nuotaikos nesugadino.   

Anekdotus žėrė humoristas Raimondas Šilanskas. Gausiai susirinkę žiūrovai aikščiojo nuo Ryčio Cicino dainų ir jo šokėjų grožio. Naujesniu stiliumi sublizgėjo šventės sumanytojas Andrius Rimiškis. Bardų dainomis žavėjo gitaristė jūžintiškės Vilija Urbonietė ir Raminta Rimiškytė. Senąsias kaimo žmonių pamėgtas dainas priminė Jūžintų kapela. Publiką įkaitino populiarios muzikos grupė “Tautinis brandas”.  

Šventėje budėjo rajono policijos pareigūnai, o saugumą užtikrino saugos bendrovė “Sirena”. Nei per koncertą, nei per diskoteką prie ežero didelių incidentų neužfiksuota. Policija sulaikė vieną vairuotoją, kuris neturėjo teisės vairuoti automobilio. Dar vienas vairuotojas sėdo prie vairo išgėręs alkoholio.

Šventės akimirkos – „Gimtojo Rokiškio“ internetinės svetainės www.grokiskis.lt  fotogalerijoje. 

 

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: