Rokiškio kultūros centro pramoginių šokių kolektyvo mergaitės lyderių pozicijų neužleidžia – Grigiškėse jos skynė laurus. A. Skruodienės nuotr.

Šeštadienį Grigiškėse vykusiame kasmetiniame tarptautiniame pramoginių šokių konkurse „Sniego šokis 2017“ šešiolika šokėjų iš Rokiškio pademonstravo puikius gebėjimus ir nurungė ne tik šokio aukštumų siekiančius kolektyvus iš Lietuvos, bet ir tris kolektyvus iš Latvijos.

Vaikų hoby klasėje (darželinukai), porų pogrupyje, varžėsi 8 poros, tačiau geriausiai iš jų pasirodė pirmą kartą ant parketo kartu šokę Emelija Skruodytė ir Emilis Gerasimovas. Jie iškovojo pirmosios vietos medalį.

Solo pradedančiųjų jaunių pasirodyme Evita Aštvydytė užėmė ketvirtąją vietą. Solo pradedančiųjų vaikų pirmajame pogrupyje varžėsi 30 mergaičių, tačiau Rokiškio šokėjoms itin pasisekė:
Ela Baravikova užėmė super III vietą ir iškovojo taurę, Gabrielė Galvanauskaitė džiaugėsi pirmąja, Urtė Kalnietytė, Mėta Matiukaitė, Elzė Belovaitė, Rusnė Daugėlaitė, Radvilė Cegelskaitė ir Austėja Matiulionytė – antrąja, Monika Pigagaitė, Rimeda Stonkutė ir Milda Raugaitė – trečiąja vieta. Solo pradedančiųjų vaikų antrajame pogrupyje iš 12-os mergaičių rokiškėnės Marija Lekandraitė užėmė super III vietą ir iškovojo taurę, o Vakarė Saikalytė buvo apdovanota antrosios vietos medaliu.

Iš viso konkurse dalyvavo daugiau nei 200 šokėjų.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: