Net ir šiandieniniame pasaulyje, kuris nuolat juda prie sudėtingesnės socialinės, kultūrinės, technologinės ir ekonominės struktūros, žemės ūkis išlieka gyvybiškai svarbus. Tai viena aktualiausių pramonės šakų Lietuvoje ir visame pasaulyje. Nenuostabu, kad šioje srityje pastebima itin sparti technologijų pažanga: įvairūs gamintojai nuolat tobulina ir pristato naujus darbo įrankius, kurie palengvina darbą ir didina derliaus našumą. Apžvelkime kelis svarbiausius įrankius, be kurių šiandien neapsieina nė vienas modernus ūkis.

Traktoriai ir jų priedai

Tikriausiai sutiksite, kad traktorius šiandien yra reikšmingiausia žemės ūkio mašina, naudojama tiek smulkiuose, tiek dideliuose ūkiuose. Tačiau vien traktoriaus geriems rezultatams neužtenka. Ne mažiau būtini ir papildomi žemės ūkio įrankiai, kurie yra įmontuoti siekiant padidinti traktorių efektyvumą ir pritaikomumą.

Vieni svarbiausių žemės ūkio padargų, montuojamų prie traktorių yra šie:

  • Diskiniai skutikai: pieš sėjant sėklą, dirvos paruošimas yra ypač reikšmingas žingsnis. Siekiant idealiai paruošti dirvožemį, nepamainomas įrankis yra prie traktoriaus ar kombaino tvirtinami diskiniai skutikai. Jie efektyviai suardo dirvą, naikina piktžoles, supjausto žemę į tvarkomas eiles. UAB „Audrokesta“ internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galite rinktis įvairių modelių diskinius skutikus, kurie tinkamai įdirbs net pačią kaprizingiausią dirvą!
  • Purkštuvai: naudojami trąšoms, apsauginiams preparatams ir kitoms naudingoms medžiagoms purkšti. Purkštuvai efektyviai panaudojami pačiose įvairiausiose žemės ūkio srityse: grūdinių kultūrų auginimui, gyvulininkystei ir dar daugiau.
  • Sėjamosios: tai įrankis, kuris gerokai pagreitina sėjos procesą ir taip gerokai sumažina fizinį krūvį. Šiuolaikinės sėjamosios sukonstruotos taip, kad padėtų tiksliai įterpti sėklą į dirvą. Tiksliai į dirvą įterptas grūdas užtikrins gerą derlių. Dar vienas privalumas – sėjamosios džiugina dėl didelio sėjos greičio. Tai ypač aktualu Lietuvoje, kur sėjos laikotarpis yra gana trumpas. UAB „Audrokesta“ siūlo visų tipų sėjamąsias. Priklausomai nuo savo poreikių, galite rinktis juostines, noragines, diskines, tiesioginės sėjos ir tikslaus išsėjimo sėjamąsias.
  • Vartomi plūgai: plūgas – nuo seno naudojamas įrankis, reikalingas apdirbant žemę. Šiuo metu itin populiarūs kaltiniai ir vartomi plūgai. Pastarieji užtikrina labai tolygų žemės išarimą, padidina darbų našumą: dirva išariama greičiau ir lengviau. Šie plūgai tinka apdirbant tiek taisyklingos, tiek netaisyklingos formos laukus, todėl yra labai universalus pasirinkimas. Kokybiškus vartomus plūgus galite pasirinkti UAB „Audrokesta“.
  • Akėčios: padeda išlyginti dirvožemio paviršių, suardant ir išpurenant didesnius ar sukietėjusius dirvožemio gabalėlius. Naudojant akėčias, taip pat išgrėbiama velėna, naikinamos piktžolės, gerinama aeracija. Itin puikius rezultatus suteikia ekologinės arba ražieninės akėčios.

Patikima žemės technika geromis kainomis

Jeigu domina diskiniai skutikai, sėjamosios, vartomi plūgai ar kitos kokybiškos žemės ūkio technikos, UAB „Audrokesta“ tikrai turės ką pasiūlyti. Įmonė prekiauja tiek nauja, tiek dėvėta technika, todėl užtikrinama kiekvienam prieinama, pažangi technika geromis kainomis. Kreipkitės jau šiandien!

Užs. 995

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: