Nuo skirtingų vietų riebalai pašalinami per skirtingą terminą

Riebalų nusiurbimas pasižymi tuo, kad operacijos trukmei bei kainai įtaką daro ne vienas faktorius. Tai reiškia, kad vieniems pacientams riebalų šalinimo procedūra truks vos kelias dešimtis minučių, kitiems gali viskas turkti ir keletą valandų. Nuo to, kokį kiekį riebalų teks pašalinti, priklauso ir operacijos kaina. Natūralu, kad didesniam šalinamam riebalų kiekiui taikoma didesnė kaina.

Skirtingos kūno vietos sukaupia skirtingą riebalų kiekį. Taip nutinka dėl to, kad žmogus vienus raumenis lavina labiau, o kitus – mažiau. Pavyzdžiui, logiška, kad svorio augimo metu dažniausiai riebalai pradeda kauptis sėdmenų, šlaunų, pilvo srityse. Tik paskui jie pradeda kauptis ant rankų. Aišku, kūno svorio didėjimas pradeda matytis pažvelgus į veidą. Jame taip pat gausiai kaupiasi kūno riebalai.

Yra didžiulis skirtumas tarp riebalų šalinimo nuo smakro ir jų šalinimo nuo pilvo. Tai ypač jaučiasi kai kalba pasisuka apie riebalų šalinimo operacijos kainą. Nuo smakro ar pasmakrės riebalai pašalinami gerokai greičiau ir jų kiekis įprastai yra mažesnis. Nuo pilvo srities dažniausiai šalinamas gerokai didesnis riebalų kiekis. Kuo didesnė riebalų sankaupa, tuo ilgiau trunka šalinimo procedūra.

Riebalų nusiurbimas atliekamas tik po tinkamo pasiruošimo

Kadangi vieni pacientai kreipiasi dėl mažesnės apimties riebalų šalinimo procedūros, jiems ne tik kinta kaina, bet ir keičiasi pooperacinis laikotarpis. Tarkime, jeigu riebalai nuo šalinami smakro, tuomet ir nejautra turbūt bus tik vietinė. Jeigu taikoma vietinė nejautra, pacientas dar tą pačią dieną išleidžiamas namo. Tačiau, jeigu ruošiamasi nusiurbti labai didelį riebalų kiekį, tuomet pacientas klinikoje praleis iki kelių dienų, nes bus taikoma bendra nejautra.

Riebalų šalinimas nuo didesnių kūno plotų visada reikalaus kruopštesnio pasiruošimo. Kalba eina apie patį pacientą. Operacija turi būti suplanuota taip, kad po to pacientas galėtų ramiai grįžti namo ir ilsėtis. Tai reiškia, kad didesnės apimties operacijų atvejais pacientai turi susiorganizuoti nedarbingumo laikotarpį. Jis gali trukti kelias savaites.

Kaip bebūtų, kiek laiko teks praleisti vengiant fizinio aktyvumo – priklausys nuo to, koks kiekis riebalų bus pašalintas. Įprastai klinikose po tokios procedūros pacientai praleidžia apie tris dienas. Jie tiesiog yra stebimi ir tiek. Kai kuriais atvejais, pacientai gali būti išleidžiami anksčiau.

Kada matosi rezultatas?

Priklausomai nuo riebalų nusiurbimo operacijos apimties, rezultatai gali matytis iš karto. Pavyzdžiui, jeigu šalinamas riebalų kiekis pilvo srityje, tai prabudęs pacientas jau iš karto matys sumažėjusią pilvo apimtį. Tas pats gali būti ir šalinant riebalus nuo smakro ar kitų vietų. Beje, neretai po operacijos išlieka patinimas ir jis praeina po kelių dienų ar poros savaičių. Tad, jeigu rezultato nematote, tiesiog turite išlaukti ir tiek.

Bet kokiu atveju plastikos chirurgai patys jus pakonsultuos dėl operacijos atlikimo būtinybės. Turėkite galvoje, kad dėl tam tikrų aplinkybių specialistai gali atsisakyti atlikti riebalų nusiurbimo procedūrą.

Užs. 1338

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: