Reikalavimai nebaisūs
„Henretos kavinukės“ vadovė Henreta Pupkuvienė teigė labai laukianti klientų, saugumo reikalavimai jos negąsdina, nes jų paisoma viso karantino metu. „Karantino metu tiekiame maistą išsinešti, nuolat dezinfekuojame paviršius, valome staliukus, nors klientai patalpose nevalgo, dirbame su apsaugos priemonėmis, laikomės atstumo. Vienintelis dalykas, kurį reikės keisti – tai staliukų išdėstymas, kad būtų užtikrintas saugus atstumas tarp klientų. Labai laukiame, kai lankytojai galės pietauti kavinėje, labai jų pasiilgome. Žinoma, darbuotojai pasiilgo ir darbo. Paruošėme naują meniu, kurį pristatyti sutrukdė užklupusi pandemija. Žmonės galės jį išbandyti netrukus“, – pasakojo H. Pupkuvienė.
Naujokams – itin sunku
Restorano „Grill bankas“ direktorė Ilona Šeškienė sakė labai laukianti meto, kai galės atnaujinti veiklą ir priimti klientus. Neseniai atidarytam restoranui karantinas tapo nemenku iššūkiu.
(Daugiau – šeštadienio „Gimtajame…“)