J. Kačerausko nuotr.

Pinigai – tik popieriuje

„Kai tik bus kokių naujienų, pažadu teikti informaciją. O kol kas galime pasidžiaugti tik tuo, kad, Kultūros paveldo departamento komisijai pakeitus vertybių statusą, bus galima renovuoti Rokiškio bažnyčios grindis. Dabar laukiame, kada tas sprendimas įsiteisins, o tai gali užtrukti iki gegužės mėnesio“, – sako E. Novikas.

Tai tik pati pradžia. Pasak Rokiškio dekano, parengiamieji darbai seniai vyksta – pirmiausia reikia parengti projektavimo siūlymus, sąlygas, tik tuomet bus galima rengti patį projektą. „Prie šio projekto dirbame nuo 2017 m. lapkričio 14 d. Taigi jau pusantrų metų, o pabaigos dar nematyti. Apie pinigus apskritai bus galima kalbėti tik tuomet, kai bus parengtas projektas. Tik tuomet bus aišku, kiek lėšų reikia jam įgyvendinti, o ta viešoje erdvėje dabar prasprūdusi suma – popierinė. Ir pernai davė, bet vėliau atėmė. Taip jau būna su pinigais“, – komentuoja Rokiškio dekanas.

Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“

Subscribe
Informuoti apie
guest
4 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Smalsutis
2019 21 sausio 18:26

Ar tik čia nebus panašu į indų investicijas?

Aiva
Aiva
2019 21 sausio 18:16

Labai tikiuosi, kad neatsitiks taip kaip su indu investicijomis, svarbu pjaras. As tik uz sildomas grindis, bet girtis reiketu nuveiktais darbais.

Aiva
Aiva
2019 21 sausio 18:10

Nieko asmenisko, bet kam reikia skalambyti nepersokus griovio?

Smalsutis
2019 21 sausio 17:46

Euforijai dar ne laikas, bet artėja mero rinkimai…, gal todėl laikas?

Rekomenduojami video: