J. Kačerausko nuotr.

Žiemos festivalio pagrindinis akcentas – motociklų lenktynės ant ledo. Jose panoro dalyvauti apie 70 dalyvių, tarp kurių – ir svečiai iš Latvijos.

Svečiai mūsiškius paliko be apdovanojimų. MX klasėje pirmąją vietą iškovojo Gediminas Jomantas iš Tauragės. Antrąją ir trečiąją vietas pasidalijo jurbarkiečiai Erikas Račiūnas ir Eimantas Klimas.

„ATV Sport“ klasėje nepralenkimas buvo kaunietis Arūnas Šukys. Antrąją vietą laimėjo Egidijus Gražys iš Vilniaus, trečiąją – Rolandas Vaivada iš Kauno.

„ATV iki 750“ klasėje pirmoji vieta atiteko Tomui Trečiokui iš Biržų. Antras atvažiavo Gedas Kalinauskas iš Utenos, trečias – šiaulietis Povilas Ignatavičius.

„ATV iki 1000“ dominavo svečiai iš Latvijos. Pirmąją vietą iškovojo Guntaras Buceniekas. Antrąją vietą laimėjo Rolandas Baltrušaitis iš Tauragės. Trečiąja vieta džiaugėsi latvis Raitis Caprusas.

Be lenktynių, susirinkusių rokiškėnų laukė ir kitos pramogos – virvės traukimo rungtis, lenktynės su pačiūžomis. O renginio vedėjas Kęstutis Matelis niekam neleido nuobodžiauti. Organizatoriai džiaugėsi, jog į Rokiškio paplūdimį pasidžiugti paskutiniais žiemos malonumais atėjo daugiau kaip tūkstantis žmonių.

J. Kačerausko ir K. Puriuškio nuotr. 

 

 

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: