Spalio 31–lapkričio 1 d. minėsime Visų Šventųjų dieną ir Vėlines. Daugelis žmonių lankys artimųjų kapus, dėl to transporto priemonių srautai, palyginti su įprastomis dienomis, bus gerokai intensyvesni visuose šalies keliuose. Pareigūnai  prašo vairuotojų elgtis atsakingai ir tolerantiškai kitų eismo dalyvių atžvilgiu.

Policija, atsižvelgdama į tai ir siekdama tinkamai užtikrinti viešąją tvarką, eismo dalyvių saugumą, teisės pažeidimų ir nusikalstamų veikų prevenciją, skirs maksimalias policijos pareigūnų pajėgas dirbti gatvėse ir keliuose. Rajono keliuose, ypač prie didžiųjų kapinių, patruliuos pareigūnai. Jie prašo vairuotojų elgtis atsakingai ir tolerantiškai kitų eismo dalyvių atžvilgiu. Ypatingas dėmesys bus skiriamas į eismo sąlygas, kultūringą (mandagų) vairavimą, tvarkingą automobilių statymą.

Pareigūnai prašo gyventojus pasirūpinti savo turto sauga: nepalikti automobiliuose vertingų daiktų, išlipus iš jų – užrakinti, išvykstant iš namų, nepalikti atidarytų langų, užrakinti duris, paprašyti kaimynų, kad pasidomėtų, ar svetimi (įtartini) asmenys nesidomi paliktu butu (namu).

GR ir Policijos departamento inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: