Bendrijos "Sėlos Ramuva" gimtadienio akimirka.

Rugsėjo 16 d. jaunimo bendrija „Sėlos Ramuva“  šventė 20-ąjį gimtadienį. Pirmieji organizacijos nariai į gimtadienį atsivežė savo vaikus, jiems papasakojo apie organizacijos veiklą.

Neatsitiktinai gimtadieniui pasirinko  etninės kultūros akcijos „Visa Lietuva šoka“ dieną, kai visi Lietuvos gyventojai buvo kviečiami tuo pačiu metu susiburti mokytis tradicinių šokių, dainų, kartu muzikuoti, linksmintis ir išgyventi nepaprastą vienybės ir bendravimo džiaugsmą.

Mat ir „Sėlos Ramuvos“ vienas prioritetų – puoselėti savo krašto kultūrą. “Tai nereiškia, kad mes visada švęsime tik tradicines liaudies šventes, dainuosime tik liaudies dainas, šoksime tik liaudies šokius. Viso to neužmiršdami, neatsiliksime ir nuo šių dienų kultūrinio gyvenimo” – sakė bendrijos pirmininkė, Obelių kultūros centro administratorė Violeta Kazlauskienė.

Bendrijos "Sėlos Ramuva" gimtadienio akimirka.
Bendrijos “Sėlos Ramuva” gimtadienio akimirka.

Per gimtadienį ramuviečiai mokėsi šokti „Ratelinę polką“, „Abelytę“, „Malūnėlį“. Po šokių skanavo tortą, linksminosi, klausėsi obelietės Daivos Kundelienės dainorėlių. Bendrijos nariai apžvelgė nuveiktus darbus, vykdytus projektus. Su gimtadieniu juos pasveikino Obelių bendruomenės pirmininkas Vitalijus Jocys, Rokiškio rajono jaunimo organizacijų sąjungos „Apvalus stalas“ prezidentė Birutė Bagdonienė, Rokiškio jaunųjų lyderių klubo atstovai.

Bendrijos vadovė V. Kazlauskienė džiaugėsi, jog į 20-ąjį gimtadienį atyko pirmieji „Sėlos Ramuvos“ nariai, atsivežė savo vaikus, kuriems papasakojo apie organizacijos veiklą.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: