Šių laikų visuomenės taisyklė – jei tavęs nemato, reiškia tavęs nėra. Todėl nenuostabu, kad autobusų stotelėse puikuojasi didžiuliai reklaminiai stendai, o naršant internete, iššoka erzinančios įvairių prekybos centrų reklamos. Taigi, siekdamos būti neužmirštos, įmonės turi sugalvoti būdų, kaip kuo subtiliau vis šmėžuotis klientams. Paprastas, bet veiksmingas pasiūlymas jums – aprūpinkite savo darbuotojus tinkamais tušinukais!

Sumanus pasirinkimas

Dažnai įmonei tušinukai su logotipu yra vienas iš paprasčiausių būdų reklamuotis. Įsivaizduokite situaciją, kad darbuotojai užsirašinėja svarbią informaciją į užrašų knygelę, o aplinkiniams į akis vis krenta įmonės tušinukai su logo. Tačiau išmaniųjų technologijų laikmečiu tušinuką galima panaudoti ne tik kaip rašymo ar reklaminę priemonę. Taigi, galbūt jums kyla klausimas – kaip? Atsakyti į jį padės daugiafunkcis tušinukas!

Įmonė, investavusi į tokias rašymo priemones, tikrai neprašaus pro šalį – toks pasirinkimas ypač sumanus. Pirma, aplinkiniams iš karto matysis, kad įmonės politika neapsiriboja vien tik reklama, bet kartu yra kreipiamas dėmesys į modernumą. Taip pat toks tušinukas yra patogu įmonės darbuotojui, kuriam, pavyzdžiui, daugiau nebereikės ant darbo stalo ieškoti besimėtančios liniuotės. Viskas viename!

Pigesnis variantas

Turėti daugiafunkcį tušinuką finansiškai prasminga. Įsivaizduokite – už tušinuko kainą darbuotojas kartu gauną liniuotę, atsuktuvą, rašymo priemonę ir t. t. Jeigu visas priemones reikėtų pirkti atskirai, susidarytų gan solidi suma. Taigi, šiais ekonomiškai sudėtingais laikais daugiafunkcis tušinukas yra vienas iš paprastų būdų sutaupyti. O kodėl tuo nepasinaudojus?

Ekologiškumas

Tvarumas ir ekologija vis labiau rūpi žmonėms. Taigi, įmonės irgi turėtų į tai atkreipti dėmesį. O vienas iš būdų skatinti tvarumą – įsigyti bambukinius daugiafunkcius tušinukus. Šiomis rašymo priemonėmis malonu naudotis, o vėliau jas galima perdirbti. Tokiu būdu gana lengva būti draugišku aplinkai, tiesa?

Daugiafunkcis tušinukas – ne tik rašymo priemonė. Šis pirkinys leidžia atskleisti įmonės sumanumą, sutaupyti ir tausoti gamtą. O čia pateikiame tik kels tokio tipo tušinuko privalumus! Kitus jo pliusus paliksime paslapty, nes tikime – juos atrasite patys, pradėję naudotis tokiais tušinukais.

Užs. 1388

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: