Užsidegus mažame kambaryje stovėjusiai kėdei
Užsidegus mažame kambaryje stovėjusiai kėdei

Gegužės 12 d. , apie 4 val. Pandėlio ugniagesiai gavo pranešimą, kad Kurklaičių kaime (Pandėlio sen.) dega medinis namas, o jo viduje yra žmogus. Atvykę gelbėtojai iš namo išnešė A. G. (gim. 1946 m.), tačiau vyro gyvybės išgelbėti nepavyko.

Ugniagesiai rado namo viduje degančią kėdę ir nedidelį plotą grindų. Ugnis greitai buvo numalšinta, o lovoje gulėjęs vyriškis išneštas į lauką. Į gaisravietę atvykę greitosios pagalbos medikai bandė vyrą gaivinti, tačiau jiems teko konstatuoti mirtį – A. G. mirė apsinuodijęs dūmais.

Kambarėlis, kuriame gyveno žuvęs vyras – nedidelis. Degant kėdei ir grindims, jis greitai prisipildė dūmų. Mirusio vyro kaimynė Bronislava Levandauskienė mananti, kad gaisras kilo nuo neatsargaus vyro rūkymo lovoje: „Tikrai žinau, kad rūkė. O ant tos kėdės, kuri stovėjo prie lovos, laikė cigaretes. Tikriausiai numetė nuorūką, o kadangi grindys senos, dar toje vietoje buvo užkaltas kartono gabalas, todėl ugnis netruko įsiplieksti. Namas buvo ne jo, jam tik leido čia gyventi, kadangi neturėjo kur prisiglausti.”

Gegužės 12 d. paryčiais, apie 4 val. ugniagesiai gavo pranešimą, kad Kurkaičių II k. (Pandėlio sen.) dega medinis namas, o viduje yra žmogus. Atvykę Pandėlio ugniagesiai iš namo išnešė dūmais apsinuodijusį vyrą (gim. 1946), kuriam greitosios pagalbos medikai konstatavo mirtį. Gaisro metu išdegė grindys, apdegė kėdė, aprūko sienos ir lubos. Įvykis tiriamas.

Išsamiau – antradienio GR.

 

  

 

Miglė KATINAUSKIENĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: