Kauno "Dukes" archyvo nuotr.

Jau šį trečiadienį į Rokiškį atvyksta buvęs amerikietiškojo futbolo klubo Kauno „Dukes“ žaidėjas Audrius Avižienis ir kviečia visus norinčius susipažinti su šiuo sportu, jo subtilybėmis ir net jį išbandyti.

Amerikietiškasis futbolas turbūt daugumai lietuvių ir apskritai europiečių atrodo lyg egzotinė sporto šaka. Europoje šis sportas nėra toks populiarus, o Amerikoje net dvidešimt aštuonios iš trisdešimties visų laikų žiūrimiausių televizijos laidų – amerikietiškojo futbolo finalų varžybos. Pasirodo, sportas, kuris Amerikoje prie televizorių sutraukia šimtamilijoninės mases, Lietuvoje taip pat turi pasekėjų – čia suburtos dvi komandos.

Gegužės 18 d. 18 val. visi norintieji kviečiami į Juozo Tumo-Vaižganto gimnazijos „Romuvos“ padalinio stadioną. Čia sužinosite, kas yra amerikietiškasis futbolas, sužinosite žaidėjų pozicijas ir galėsite prisijungti ir išbandyti šią sporto šaką. Beje, šiame sporte savo, žaidėjo, poziciją gali atrasit bet kokio sudėjimo žmogus. Tai puiki proga ne tik išbandyti, bet galbūt ir suburti draugų būrį žaisti šią mums, europiečiams, vis dar egzotinę sporto šaką.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: