A. Stanio nuotr.

15 val. pirmasis startavo „Subaru“. Kuoliukų trasą bandė įveikti du automobiliai. Dalyvių būta įvairių: nuo „Lietuvos Rally Sprint“ varžybose dalyvaujančių BMW klasės automobilių, raliui ruoštų „Subaru“ markės iki visiškai standartinių, eilinių trečios kartos „Golf“ ar „Lada“.

Renginio metu rokiškėnai galėjo išbandyti virtualųjį lenktynių simuliatorių, tad prie palapinės šalia savivaldybės beveik visada būriavosi grupelė žmonių.

Vakaro „vyšnia ant torto“ tapo šonaslydžio atstovų Pauliaus Karklelio ir Roberto Lisovskio pasirodymas. Vos užkūrus pirmąjį drifto automobilį, žiūrovų minia iškart persikėlė į zoną tarp rajono savivaldybės ir Lietuvos pašto. Išbandę trasą šonaslydžio meistrai pradėjo porinius važiavimus – du vienas šalia kito slystantys automobiliai padarė nemažą įspūdį žiūrovams. Daugumai jų tai buvo pirmoji šonslydžio patirtis, tad minioje pasigirsdavo klausimų: „Kaip jie taip sugeba, kaip įmanoma taip valdyti automobilį?“ Deja, šonaslydžio pasirodymą teko nutraukti dėl įsismarkavusio lietaus. Tęsti jį tokiomis sąlygomis būtų rizikinga. Baigę pasirodymą šonaslydžio meistrai visus norinčius kvietė sėsti į keleivio vietą ir įveikti trasą kartu.

Anot P. Karklelio, iš Rokiškio jis išsiveža geriausius įspūdžius. „Man čia patiko, nesitikėjau minios žmonių, ypač tokiu oru. Juolab kad tai net ne varžybos, o šonaslydžio pasirodymas. Manau, ateityje Rokiškis gali surengti šios techninės sporto šakos varžybas, net Lietuvos čempionato etapą“, – mūsų miestą gyrė P. Karklelis.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: