Nuotr.V.Bičiūnaitės.

Juodupė vis dar ieško savo tapatybės, tad miestelio bendruomenės salėje vyko susitikimas su legendos apie Juodupę kūrėja Luana Masiene. Ar ši legenda prigis, parodys laikas. Susirinkusieji spėjo pasižvalgyti ir po panevėžiečio tautodailininko Sauliaus Kronio nukaltų saulučių parodą. Susitikimas su jų autoriumi planuojamas liepos 6-ąją. Pasiilgusieji romantiškų ir energingų, nesenstančių maestro Vytauto Kernagio dainų, rinkosi į Naisių vasaros teatro muzikinį spektaklį, kuriame publiką labiausiai išjudino hitai „Kaip gražu miške“ bei „Mūsų dienos – kaip šventės“.

Nuo 16 val. prasidėjusi amatininkų ir tautodailininkų mugė įsisiūbavo tik vakarop, artėjant šventinei programai parke. Joje ąžuolo vainikais vainikuoti Antanai, pagerbti nusipelnę juodupiečiai, įteikti apdovanojimai ralio nugalėtojams, prizai išlošusiems bendruomenės organizuotoje loterijoje. Šoko sveikatingumo studijos „Kengoo Jumps“ merginos, Rokiškio R.Lymano muzikos mokyklos Choreografijos skyriaus šiuolaikinio šokio grupė „Fiesta“. Deja, tuo pat metu „šokį“ iš dangaus pradėjo ir lietus, tad profesinalių atlikėjų pasirodymų bei fejerverkų žiūrovams  teko laukti slapstantis po skėčiais.

Subscribe
Informuoti apie
guest
3 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
mikas
mikas
2021 14 birželio 13:50

TEGYVUOJA JUODUPĖĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

Jūratė
Jūratė
2021 14 birželio 0:06

Nuostabi šventė. Juda visas miestelis, veiksmo visur pilna. Ačiū organizatoriams.

Virgis
Virgis
2021 13 birželio 11:31

Šaunuoliai!

Rekomenduojami video: