Naujasis dvaro savininkas. E. Jakulio nuotr.

Vieni feisbuko lankytojai manė, kad tai tik juokelis, kiti sunerimo, kad toks sprendimas  karantino pasekmė, treti nė nežinojo, ką ką galvoti. Pasirodo, kad muziejininkai išties nusprendė parduoti dvarą, tik ne tą tikrąjį, o meduolinį – Anelės Čirūnaitės pagamintą dvaro kopiją. Visos aukciono metu surinktos lėšos bus skirtos Krašto muziejaus augintinių – danielių ir gulbių – išlaikymui.

Aukcionas vyko sausio 6-ąją, o pradinė dvaro kaina – vos 50 eurų. Dėl jo varžėsi penki pirkėjai, o suma greitai perlipo 200 eurų. Likus vos trims minutės iki aukciono pabaigos už dvarą pasiūlyta 300 eurų, tačiau likusieji du dalyviai varžėsi iki paskutinės minutės. Galų gale pasiūlęs 330 eurų aukcioną laimėjo Eimantas Jakulis.

Kaip pasakoja naujasis dvaro savininkas, jausmas turėti nuosavą dvarą malonus. „Jaučiuosi labai puikiai, ne todėl, kad įsigijau dvarą, o todėl, kad už šiuos pinigus bus pamaitinti dvaro gyvūnai. Būtent dėl šios priežasties ir nusprendžiau dalyvauti aukcione, šią sumą būčiau pakėlęs dar ne kartą, juk pinigai bus skirti geram tikslui“,  – pasakojo E. Jakulis

Subscribe
Informuoti apie
guest
1 Komentuoti
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vilnietis
Vilnietis
2021 9 sausio 11:17

Šaunus žmogus, gražus noras padėti gyvūnams ir paukščiams. Sveikinimai!

Rekomenduojami video: