K. Pabijuto pieš.

Vieni baigė, kiti laukia

Savivaldybės patalpose, skirtose rajono gyventojų saviizoliacijai, yra pokyčių. Pirmieji du žmonės, grįžę iš užsienio ir izoliavęsi J. Tumo-Vaižganto gimnazijos bendrabutyje, jau išėjo į laisvę. Tyrimai patvirtino, kad jie neturi užkrato. Kauno g. bendrabutyje gyvena aštuoni žmonės, kai kurių izoliacijos terminas jau į pabaigą. Vienas rokiškėnas į šias patalpas atgabentas pirmadienį iš namų Jaunystės g. Jam Panevėžio mobiliajame punkte paimtas mėginys.

„Per lėtai vyksta, atsakymų reikia ilgai laukti. Dar nėra Skemų socialinės globos įstaigos darbuotojo tyrimo rezultatų. Laukiame atsakymų ir dėl Jaunystės g. gyventojo“, – sakė rajono Ekstremaliųjų situacijų komisijos vadovas Andrius Burnickas.

Savivaldybė gavo prašymą naktį į šeštadienį į Rokiškį parsivežti tris asmenis, turinčius parskristi iš Jungtinės Karalystės. Vietų, kuriose galima apgyvendinti iš užsienio parvykusius žmones, savivaldybė turi pakankamai. „Ketvirtadienį tvarkom, dezinfekuojam J. Tumo-Vaižganto gimnazijos bendrabučio patalpas, iš kurių išleisti čia izoliavęsi du asmenys, laisvų patalpų yra ir Kauno g. bendrabutyje“, – komentavo komisijos vadovas.

Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: