Raimundas Martinėlis ir Dijana Meškauskienė. A. Minkevičienės nuotr.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) taryba patvirtino dalį partijos vienmandatininkų artėjančiuose Seimo rinkimuose. Partijos išplatintoje informacijoje skelbiama, kad, „dėl epidemiologinės situacijos atidėjus savaitgalį (vasario 29 d. Anykščiuose – aut. past.) turėjusį vykti TS-LKD tarybos posėdį, balsavimas organizuotas elektroniniu būdu pirmadienį ir antradienį“.

Sėlos rytinės apygardos, jungiančios Rokiškio, dalį Kupiškio ir vieną Zarasų rajone esančią rinkimų apylinkę, vienmandatėje patvirtintas Seimo narys, nepartinis Raimundas Martinėlis, prieš metus palikęs Seimo „valstiečių“ frakciją ir prisijungęs prie konservatorių frakcijos.

TS-LKD Rokiškio skyrius į vienmandatę sausio pradžioje iškėlė ir partijos tarybai pasiūlė aktyvią skyriaus ir rajono tarybos narę, pedagogę Dijaną Meškauskienę. Skyrius priešinosi partijos vadovybės pozicijai į vienmandatę deleguoti skyriaus nepalaikomą ir konservatorių partijai nepriklausantį R. Martinėlį. Kaip rinkimų agitacijos laikotarpiu klostysis Rokiškio konservatorių ir jų nepageidauto kandidato santykiai, kol kas neaišku.

Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“

Subscribe
Informuoti apie
guest
18 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ainis
2020 12 kovo 13:11

Balsavau ir balsuosiu tik už TS-LKD partiją.Bet man Martinėlis yra politinis perėjūnas.Dairysiuosi savo kandidato kitose partijose.

Jonas
Jonas
2020 10 kovo 15:29

Jeigu nereikia dorų ,teisingų, aktyvių Seime, tai gerai ir darbietis Martinėlis.

jurgis
jurgis
2020 9 kovo 12:04

proga Martinėliui sąžiningai be jokių partijų kandidatuoti į seimą, o rinkėjams pamąstyti ar verta balsuoti už politinį prostitutą…

URAAA atžalynui
URAAA atžalynui
2020 6 kovo 19:39

Konservatorių partija nebeturi konservatyviąją įdeologoją palaikančių narių (((:- . Kur tie tikrieji konservatoriai. Gal emigravo į vakarus. Skyrių uždarykit viduj nesidraskę. Jau neitikinsit kad šis paskirtasis yra jusiškis. Nejaugi konservatoriai yra tik šiltų kėdžių ieškotojai?

manau
manau
2020 5 kovo 9:39

ir taip aiškus konservatorių rinkėjų elektoratas ..tiek ir bus .Tikisi respublikos mastu “pramušti lubas”..Negali žinoti..kas buvo vakar ir kas bus rytoj. Martinėlis…jau ..praeitis?

Parteicas
Parteicas
2020 4 kovo 22:47

Ant popieriaus pirmininkas, pagal fakta, toks be nuomones. Partijoje sedi tyli, arba bando pagauti bendra nuomone. Neturi jokios patirties, man atrodo paskubeta renkant ji pirmininku. Neturi jis autoriteto Rokiski tarp partieciu, nebuvo kam eina tai praejo. O ka jau kalbeti apie jo svori respublikiniu lygiu. Nesiskaito su juo ten niekas, uz halopa laiko.

Ziniukas
Ziniukas
2020 4 kovo 22:37

Ko jus norit is Burnicko. Zmogus net padoraus darbo nesugebejo gauti. Trynesi pas teva ukvedziu, po to ale is vertimu gyveno nejuokinkit. Vadybiniu gebejimu nerasta, be Rancevo buksuoja puskuoja Andriukas savivaldybeje. Partineje veikloje skyrius baigia prisibaigti. Jokio judesio. O paskutinis momentas su kandidatais tik parodo kaip pirmininko agonija. Tegu nueina pas Barauska parodys kaip stubura laikyti. Teoriskai like 20 tremtiniu, 5 jaunimo ir 10 partieciu. Taip sakant suvyste Godeliauskas su Martineliu. Nors Martinelio dainuska irgi sudainuota.

remis
remis
2020 4 kovo 13:57

Partijos virsus mato kas gali laimet, o kas tik parekaut moka. Kad nebutu kaip per prezidento rinkimus – partija kelia Simonyte, o nariai agituoja uz auksta ir grazu. Partija yra tokia struktura, kad jei jau nepatinka jos kandidatai, tai susilaikyk visai nuo komentaru, o ne vaziuok ant virsaus. Sekmes konservatoriam, tikiuos rudeni turesim padoria vyriausybe su Simonyte priesaky. Ta beje irgi nepriklauso partijai

rinkėjas
rinkėjas
2020 4 kovo 15:07
Atsakinėti į  remis

nebalsuosim už šitą ponulį. ir už konservatorius nebebalsuosim.

JXEGZINA
JXEGZINA
2020 12 kovo 12:50
Atsakinėti į  remis

Konservai su karbauskiniais jau atgyveno…

Petka
Petka
2020 4 kovo 10:42

JEIGU PARTIJOS IR SKYRIAUS valdžia neturi stuburo ,pats laikas stuburą parodyti partijos elektoratui.O jei ir jie bus tik avinėliai ,tada jau tikrai šiai partijai hana.

Tremtinys
Tremtinys
2020 3 kovo 20:51

TS-LKD Rokiškio skyriaus pirmininkas A.Burnickas neparodė tvirto stuburo ir neatstovėjo skyriaus nuomonės dėl D.Meškauskienės. Skurius pastatytas į labai nepatogią vietą. Aš Burnicko vietoje nedvejočiau ir atsistatydinčiau iš skyriaus pirmininkų. Principinė pozicija turi būti parodyta, kai centras nesiskaito su savo partijos nariais.

Konservatorius
Konservatorius
2020 4 kovo 8:29
Atsakinėti į  Tremtinys

Tam jį Blažys ir pastatė, kad vykdytų nurodimus…

Petka
Petka
2020 4 kovo 10:47
Atsakinėti į  Tremtinys

Kur jau jis atsistatydins-jei neturi stuburo.Seniai turėjo atsistydidinti ir administratorių ,dėl stuburo ir gabumo ligų.

Kamanė
Kamanė
2020 3 kovo 20:27

Abu be ryšio

Petka
Petka
2020 4 kovo 10:34
Atsakinėti į  Kamanė

Be kiaušių……

Rinkėjas
Rinkėjas
2020 3 kovo 17:52

Geras pasirinkimas konkuruojančioms partijoms ir kandidatams. Žinant viražus per partijas, kandidato dabartinis partiškumas turėtų būti Liberaiai tvarkingas valstiečių konservatorius.

JXEGZINA
JXEGZINA
2020 12 kovo 12:54
Atsakinėti į  Rinkėjas

Sitie jau tikrai atgyveno… per siuos metus , kai buvo isrinkti, be draudimu ir mokesciu kelimo nieko gero nenuveike, o jei po rinkimu Simoniot pateks i seima ir jai vadovaus konservai tai bus dar baisiau

Rekomenduojami video: