„Nikodemuose“ – neeilinė prabanga ir veidai
„Nikodemuose“ – neeilinė prabanga ir veidai

Nors skandalu jau tapusiam Rokiškio miesto gimtadieniui pinigų nėra, šių metų „Nikodemai“ – kovo 27–ąją – Tarptautinę teatro dieną – žada sublizgėti neeiline prabanga. Naujųjų turtuolių stiliaus aprangos kodas, aukso dulkėmis purkštos statulėlės, Lietuvos dizainerių siūti kostiumai, Povilas Meškėla, choras „Indigo“, o svarbiausia – pasaulyje „Gangnam Style“ klipu (jį www.youtube.com peržiūrėjo  rekordinis skaičius – daugiau kaip milijardas žmonių) išgarsėjusio atlikėjo  PSY vizitas.

Puota maro metu
Renginio režisierė Neringa Danienė sakė, jog PSY iš Rygos į Rokiškį atskris valandai. „Kovo 26 dieną jo koncertas planuojamas „Parex“ banko arenoje Rygoje. Nuo naujųjų metų vyko derybos su jo koncertinio turo organizatoriais, ir PSY sutiko skirti mums kažkiek laiko. Jis atskris malūnsparniu, už viską mokės latviai“, – sakė N.Danienė. Organizatoriai išdavė, jog vizitą remia Latvijos, Lietuvos ir Rokiškio verslo žmonės. Jų pavardės kategoriškai neskelbiamos. Rokiškio savivaldybė prie šios prabangos neprisidės, o šaltinis joje „Nikodemus“ pavadino „puota maro metu“ ir piktinosi „tokiu pinigų švaistymu“. 
Tačiau Kultūros centro direktorės pavaduotoja Vaiva Kirstukienė teigė, jog „Nikodemai“ vyks geranoriškai padedant turtingiems žmonėms, kurie minėtas žvaigždes yra pasikvietę į privačią šventę. Be to, prie renginio ne vienas prisideda geranoriškai todėl, „kad Kultūros centras turi ryšių“.  

Daugiau šeštadienio “Gimtajame…”

GR ir Kultūros centro inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: