Akį traukianti kelininkų reklama, prieš ją – kelias, nusėtas duobių. J. Kačerausko nuotr.

Kas po kojomis?

Vairuotojus, važiuojančius į Rokiškį nuo Kamajų ir Obelių, prieš viaduką sutinka didžiulis reklaminis plakatas, kuriame – podiumo vertų figūrų besišypsančios merginos ir vaikinai.  „Taisome kelią. Road works!“ – iš tolo šviečia reklama ant Žemaitės gatvės mūrinio pastato.

Bet norinčiųjų privažiuoti arčiau arba užsukti į kaimynystėje esančią degalinę „Viada“ veidas greitai apsiniaukia. Automobiliams tenka daryti viražus tarp duobių, kuriomis nusėti privažiavimai. Duobėtų gatvių rajone apstu, ir ši nebūtų užkliuvusi svečiams, jei ne akį traukianti taisomo kelio reklama.

Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“

Subscribe
Informuoti apie
guest
4 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
444
444
2019 2 rugpjūčio 15:21

Na mieste nera jau lb blogi keliai, tik gal suliniu ir tu debili… kalneliu per daug( bet del kalneliu aisku). Taisytinu vietu aisku yra, turgaus aikstele, mineta sankryza komentare zemiau , o posukio i panevezio kelius netvarko, todel, kad gal zieda pagaliau darys tuoj :)))))))))))))

Pilietis
Pilietis
2019 1 rugpjūčio 21:14

Rašote nesąmones,prie ko čia “Panevėžio keliai”.Pažiūrėkit kelias į Bajorus ties posūkiu,ten košmaras tikras.Pažiūrėkit visą miestą ir užmiestį,čia taip seniūnas dirba.

Biruted
Biruted
2019 1 rugpjūčio 8:18

o tai pirma sužinokite ar galima SAVAVALIŠKAI tiesti ir lopyti kelius??

Obelietis
Obelietis
2019 31 liepos 21:58

O Gimtojo Rokiškio redakcijos kaimyniniai pastatai gauna nemokamą laikraštį?

Rekomenduojami video: