Viktoras Jencius. Redakcijos archyvo nuotr.
Viktoras Jencius. Redakcijos archyvo nuotr.

Politinė reklama

Apie emigraciją kalba visi, tačiau niekas nenori nurodyti tikrosios jos priežasties – postkomunistinių valdininkų nomenklatūros savivalės, kuri rojų Lietuvoje susikūrė sau, o bendrapiliečius pasmerkė skurdui.
Baimė šalyje įgijo neregėtą mastą, laikraščiai neįsileidžia straipsnių, nepalankių valdančiųjų partijų tandemui. Lietuvos piliečiai abejingai stebi ne tik fiktyvius konkursus, bet ir postų dalybas prieš ir po rinkimų, o tie postai pasidalijami priešingai rinkėjų valiai.
Praradę viltį ką nors pakeisti ir slegiami baimės jausmo, Lietuvos piliečiai emigruoja. Šalyje išnyko net politiniai anekdotai – tikrasis gyvenimo atspindys. Neteko girdėti, kad kas juokautų apie Algirdą Mykolą Brazauską ar kitų partijų vadus. O sovietiniai žmonės su nostalgija mena tų laikų anekdotus. Štai pas maršalą Budioną atbėgo adjutantas ir pranešė, kad buvo šauta į Leonidą Iljičių Brežnevą. Budionas, vangiai atsisukęs į adjutantą, pasiteiravo: “Na, ir kaip?” “Nieko, nepataikė”, – atsakęs adjutantas. Tada maršalas mįslingai pasiteiravo: “O kardu ar mėginote?”
Tai linksmas ir pamokantis fenomenas: rezultatą, kurio nepasiekia partijos, gali pasiekti vienas asmuo. Pabandyti verta – prarasti nėra ko. Partijos bandė, o kai kurios ir ne kartą.

Politinė reklama bus apmokėta iš kandidato į LR Seimo narius Viktoro Jenciaus rinkimų sąskaitos. Užs. 45

 

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: