blank
G. Šliurpaitės nuotr.

Atsiradimas

„Prieš trejus metus, atidarinėdami bistro, neradome erdvesnių patalpų, todėl teko dirbti mažoje užkandinėje, tačiau visuomet žinojome, kad galime dirbti geriau, ir nesiliovėme ieškoti tinkamos erdvės, kur būtų galima jaukiai priimti klientus ir patiekti maistą tiesiai iš krosnies ar grilio. 2017 m. pabaigoje atidarėme, kaip mes vadiname, teatro kavinę Rokiškio kultūros centre. Čia klientus galime priimti tik per renginius. Ten pasiūlę desertų ir užkandžių pastebėjome, kad žmonės nori naujovių. Taigi vienintelė išeitis – plėstis“, – pasakojo Ilona Šeškienė, „Grill Banko“ direktorė.

Jos teigimu, įkurti restoraną buvo lengva, nors teko imti paskolas ir dirbti neskaičiuojant valandų. „Tačiau žinojome, ko norime ir ko siekiame, todėl visomis išgalėmis stengėmės įgyvendinti idėjas“, – akcentavo I. Šeškienė.

Interjero dizaino klausimai gulė ant jos, salono „Paulina“ savininkės, pečių. Su jais puikiai susitvarkė, „ofisinį“ banką paversdama jaukiu restoranu.

Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“

Greta ŠLIURPAITĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
2 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Buvusi kavineje
Buvusi kavineje
2020 20 sausio 20:45

Labai smagus meniu, bet maistas neatitinka aprašymo, vadinami šilti užkandžiai net nebandyti šildyti, negaliu teigti, bet viena lankytoją po Cezario salotų atsidūrė infekcinėj ligoninej

nuvylė
nuvylė
2020 19 sausio 11:42

Ėjau smalsumo vedama, maistas nepatiko, lėtas aptarnavimas, grįžti nebežadu.

Rekomenduojami video: