#1 PARFUMS DE MARLY

Kvepalų „Parfums de Marly“ sinonimai – jausmingumas, žavesys ir paslaptingumas. Šių kvepalų kūrėjas Julienas Sprecheris stengėsi atgaivinti Versalio karališkosios rezidencijos prabangą ir ypatingą dvasią, skirtą linksmybėms. Panašu, kad jam tai pavyko ir pasaulį išvydo „Parfums de Marly“. Šie kvepalai, sukurti naudojant itin aukštos kokybės ingredientus, puikiai suderina klasiką ir modernizmą. Šią kvepalų liniją renkasi tie, kurie dievina rafinuotą parfumeriją, prancūzišą išmonę, „pagardintą“ patraukliu įžūlumo pliūpsniu. Vieni populiariausių pasirinkimų – „Parfums de Marly Cassili“, „Parfums de Marly Kalan“, „Parfums de Marly Meliora“, „Parfums de Marly Layton“.

#2 ROJA PARFUMS

„Roja parfums“ – kvepalai, skirti tiems, kurie labai nori pabrėžti savo charakterį, parodyti asmenybės išskirtinumą ir skleisti tikrą moteriškumą ar vyriškumą. Šių kvepalų linija idealiai tinka šiltajam sezonui, nes kvepalai pasižymi lengvumu, nerūpestingumu, koketiškumu. Kiekvienas atranda tai, ką mėgsta: vieni – citrusinių vaisių, praturtintų sandalmedžių natomis, aromatą; kiti – sultingų vaisių ir gėlių dvelksmą; treti – klasikinį kvapą, skirtą rafinuotam šiuolaikniam džentelmentui. Pastarieji (vyriški) kvapai itin turtingi, sukurti naudojant daugybę skirtingų ingredientų. Vieni populiariausių pasirinkimų – „Roja Parfums Elixir“, „Roja Parfums Enigma“, „Roja Parfums Reckless“, „Roja Parfums Scandal“.

#3 JULIETTE HAS A GUN

Kvepalų „Juliette Has A Gun“ pavadinimas kalba pats už save. 2006 metais sukurtų kvepalų siekis – padėti moterims išreikšti moteriškumą, drąsą, laisvę ir ryžtą žengti norimu keliu. Kvepalus renkasi drąsios ir savimi pasitikinčios moterys, mėgstančios žavėti ir kerėti aplinkinus, norinčios kvapu sukurti savo unikalią istoriją. Šie kvepalai tobulai vizualizuoja moters stilių, išvaizdą ir charakterį. Vieni populiariausių pasirinkimų – „Juliette Has a Gun Vengeance“, „Juliette Has a Gun Lipstick Fever“ ir „Juliette Has a Gun Vanilla Vibes“.

#4 EX NIHILO

Jei norite išlaisvinti savo fantaziją, „Ex Nihilo“ – būtent jums. Šie kvepalai pasižymi itin galinga kalba, juos naudojant galima pajausti labai didelį kontrastą – demonstruoti galią ir trapumą, aistrą ir subtilumą, eleganciją ir įžūlumą, nuolankumą ir maištą. Priklausomai nuo pasirinktų „Ex Nihilo“ kvepalų, jie gali įkvėpti, pakylėti, sužavėti ir labai ilgam įsirėžti į atmintį. Asortimentas labai platus: gėlės, mediena ir muskusas, aromatingieji citrusai, ambra. Top of FormVieniVieni populiariausių pasirinkimų – „Ex Nihilo Fleur Narcotique“, „Ex Nihilo Musc Infini“ ir „Ex Nihilo Venenum Kiss“.

#5 BDK PARFUMS

Kiekvienuose kvepaluose „BDK Parfums“ – aukščiausios kokybės ingredientai, leidžiantys atrasti unikalių ir kokybiškų kvapų įkvėptus pojūčius ir akimirkas. Patys kvepalų kūrėjai siekė, kad jų sukurtas aromatas leistų pabuvoti pusiaukelėje tarp realybės ir fantazijos. Šie kvepalai – tai profesionalus kūrinys, skirtas meistriškumui pabrėžti ir unikalumui atskleisti. „BDK Parfums“ renkasi tie, kurie nori parodyti savo pasitikėjimą geru parfumerio skoniu. Vieni populiariausių pasirinkimų – „BDK Parfums Gris Charnel“, „BDK Parfums Rouge Smoking“ ir „BDK Parfums French Bouquet“.

Tad jeigu ieškote ko nors naujo ir kitokio, ko niekas kitas neturėtų, arba norite įsigyti tiesiog sau idealiai tinkančius kvepalus, apsilankykite www.ziuzi.lt ir iš plataus asortimento išsirinkite tai, ko širdis geidžia labiausiai. Čia daugybė populiariausių kvepalų kūrėjų produktų, fantastiška kvepalų kolekcija, nuvedanti į viliojantį prabangos pasaulį.

 

Užs. 699

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: