Bus kalbama apie sveikatai palankios mitybos svarbą vyresniems žmonėms, mitybos įpročių įtaką lėtinių neinfekcinių ligų atsiradimui, sveikos mitybos principus, lektoriai padės identifikuoti savo mitybos įpročius ir gebėjimus. Bus aptarta daržovių, vaisių, žuvies, viso grūdo produktų, skaidulinių medžiagų reikšmė sveikatai, būtinybė mažinti maiste sočiųjų riebalų, transriebalų, cukraus ir druskos kiekį, maisto produktų ženklinimo „Rakto skylutės“ simboliu esmė ir tikslai, sveikatai palankios mitybos poveikis, sergant įvairiomis širdies ir kraujagyslių ligomis bei cukriniu diabetu, taip pat aptarti pagrindiniai lėtinių neinfekcinių ligų rizikos veiksniai ir jų įtaka sveikatai. Bus atliekama kūno sudėties analizė, vyks individualus rezultatų aptarimas.
Informacija ir registracija tel. (8458) 52 055. Dalyvavimas su galimybių pasu.