Salotos
Salotos "Saulėgrąža". Redakcijos archyvo nuotr.

 Salotos sekmadienio pietums.

Reikės: 300 g virtos arba rūkytos vištienos;

400 g konservuotų kukurūzų

3 virtų kiaušinių

200 g marinuotų pievagrybių

200 g, virtų morkų

Šiek tiek poro arba svogūno, pagal skonį druskos.

Majonezo

Papuošimui: žalumynų, juodųjų alyvuogių ir bulvių traškučių

 

Smulkiai pjaustytą vištieną sudėti į lėkštę, plonai aptepti majonezu,

Ant jos sudėti smulkiai tarkuotas šiek tiek pasūdytas morkas, plonai aptepti majonezu.

Smulkiai supjaustytus pievagrybius sumaišyti su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis, sudėti ant morkų.

Ant pievagrybių dėti su majonezu sumaišytus smulkiai tarkuotus kiaušinius.

Aplink salotas išdėlioti bulvių traškučius.Tuomet ant salotų išdėlioti kukurūzus, ant jų – pjaustytas alyvuoges.

 

Skanaus!

Pagal užsienio spaudą parengė Lina Dūdaitė.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: