„Nepajutome didelio skirtumo“
Marius STASIŠKIS
ŽŪB „Audrupio paukštynas“ prekybos vadovas

Prasidėjus karantinui įdiegėme papildomas saugos,
dezinfekcijos priemones pagal Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijas. Turime laikytis papildomų
naujų taisyklių pristatydami produkciją į klientų logistikos sandėlius, parduotuves. Tačiau dirbame tuo pačiu režimu kaip iki šiol.

 

Sunku, bet žmonės jau rezervuoja patiekalus šventiniam laikotarpiui“
Henreta PUPKUVIENĖ
„Henretos kavinukės“ savininkė

Pirmoji karantino savaitė sunkoka, bet dirbame. Darbo krūvis gerokai sumažėjo, tačiau žmonės ir toliau dirba, todėl užsisako dienos pietų išsinešti. Kadangi gauname
mažiau užsakymų, dalį darbuotojų teko siųsti į prastovas, dirbti likome dviese.

Viskas priklauso nuo to, kiek laiko tęsis karantinas“
Audronė ŠABLINSKIENĖ
Kavinės „Senas grafas“ virtuvės šefė

Karantino pradžia – itin sunki. Turėjome labai daug ir didelių užsakymų savaitgaliams įvairių švenčių progomis. Dabar, kai neleidžia būriuotis, daugelis žmonių šventes atšaukė, todėl atsisakė ir maisto užsakymų. Šio karantino metu suvaržymų kiek mažiau, galima tiekti maistą išsinešti.

Nė vienas darbuotojas nėra išsiųstas į prastovas“
Gediminas ZVIEDRIS
IĮ „Gedita“ vadova

Turėjome išankstinių užsakymų, darbo dar yra, todėl nė vieno darbuotojo dar neteko išsiųsti į prastovas. Tačiau prasidėjus karantinui darbo sumažėjo kone perpus.

Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“

 

 

azija
Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments