Mokyklos archyvo nuotr.

Praėjusią savaitę čia vyko pamokos „Italijos virtuvės skonių paletė“. Jas vedė virtuvės šefas iš Italijos Mindaugas Lučka, Apulijos regiono virėjų asociacijų narys, įmonės „New Service“ direktorius. Per užsiėmimus mokytasi gaminti itališką picą ir dar keletą šiam regionui būdingų patiekalų. Užsiėmimuose dalyvavo ne tik mokyklos pirminio ir tęstinio mokymo grupių mokiniai, bet ir rajono bendrojo lavinimo mokyklų technologijų mokytojai, kai kurie rajono verslininkai, taip pat svečiai iš Latvijos Aizkrauklės profesinės ir Daugpilio prekybos mokyklų.

Ši praktika – vieno iš mokyklos vykdomų projektų dalis. Dalyviams užsiėmimai įsiminė ne tik dėl gaminamų valgių skonio ir kvapų, bet ir požiūrio į maistą. Įdomu tai, kad itališka pica kildinama 24 val. ir kepama malkomis kūrenamoje krosnyje. Šįkart, prisitaikant prie mokyklos sąlygų, ji buvo kepama elektra šildomose krosnelėse.

Puodai | Puodų Rinkiniai | Troškintuvai | Imperija

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: