Pavyzdžiui, originalūs Carolina Herrera kvepalai ant kūno laikosi iki 24 valandų ir ilgiau, o padirbiniai jau po kelių valandų palieka kūną ir nebesijaučia malonaus aromato. Štai todėl pirkdami nišinius kvepalus turite investuoti į originalią produkciją.

Nišiniai kvepalai nuo padirbinių bei nuo paprasto tualetinio vandens skiriasi keliomis savybėmis. Nurodysime jas. Galbūt tai padės jaustis ramiu, kad įsigijote aukštos kokybės nišinius kvepalus.

  • Nišiniai kvepalai nėra skirti masiniam naudojimui. Štai todėl jie dažniausiai gaminami mažu tiražu. Taip stengiamasi išparduoti visus sukurtus gaminius ir tuo pačiu išlaikyti jų svarbą.
  • Kol vieni juokiasi, kad parduodami kvepalai turi savo istoriją, tuo tarpu kiti į tai žvelgia visiškai rimtai, kadangi kvapas, kuris puoš žmogų, taip pat kalba. Taigi, nišiniai kvepalai labai dažnai parduodami su kokia nors istorija. Tiek skaičiuojančia ne vieną šimtmetį, jeigu kvepalai buvo atkurti laikantis senųjų tradicijų, tiek pasakojantys šių dienų įžymybių gyvenimą, jeigu jie turi žymų prekinį vardą.
  • Nišiniai kvepalai dažniausiai parduodami išskirtinio dizaino buteliukuose, kurie tampa svarbia Jūsų vonios kambario arba miegamojo interjero detale. Štai Carolina Herrera kvepalai supilstyti į moteriškus, elegantiškus ir aistra kvepiančius buteliukus.
  • Nišinių kvepalų leidimo mastai tokie patys maži kaip ir madų tendencijos. Jeigu kiekvienais metais ir kiekvieną sezoną kvepalų kūrėjai pasiūlo vis daugiau kvapų, kurie tampa tam tikro laikotarpio bomba, tai su nišiniais kvepalais to nėra, kadangi jie neturi sezoniškumo.
  • Nišinių kvepalų gamyboje naudojamos tik pačios kokybiškiausios medžiagos, kurios padeda išgauti ne tik sodrų, tačiau ir ilgalaikį aromatą.

Klaidingas mitas, kad nišiniai kvepalai yra labai brangūs ir juos įsigyti gali tik išlaidauti mėgstantys žmonės. Pirkdami internetu pamatysite akcijas ir sutaupysite. Galiausiai, dėl kokybiškų ingredientų jie puošia kūną ilgą laiko tarpą, tad nereikia dažnai purkšti.

Užs. 458

Prie Dirdų

Rašyti komentarą

avatar
  Subscribe  
Informuoti apie