Mezoterapija yra labai unikalus ir išskirtinis medicinos metodas, kurio išradėjas yra garsus ir daug pasiekęs prancūzų gydytojas Michelis Pistole. Būtent šis medicinos ekspertas pirmą kartą panaudojo mezoterapiją 1958 m. Tuo metu šis medicinos metodas pasiteisino, pateisino lūkesčius ir taip greitai įsitvirtino estetinės medicinos srityje. Šis metodas dabar plačiai taikomas estetinės medicinos ir grožio specialistų ir yra labai populiarus visame pasaulyje. Mezoterapijos procese galima efektyviai spręsti odos problemas, gydyti ligas, atjauninti odą. Tai įmanoma dėl procedūros metu atliekamos mikroinjekcijos, kurios pagalba specifinės bioaktyvios medžiagos sėkmingai įvedamos į vidurinį, giluminį ir viršutinį odos sluoksnius. Šių mikroinjekcijų metu, skirtingai nei preparatai, naudojami odos paviršiuje, biologiškai aktyvi medžiaga tiesiogiai patenka į ląsteles. Šios medžiagos ilgiau išlieka ląstelėse ir pradeda stimuliuoti ląstelių metabolizmą (medžiagų apykaitą), o tai efektyviai skatina ląstelių atsinaujinimą. Mikroinjekcijos taip pat veiksmingos, nes leidžia naudoti mažas preparato dozes maksimaliam norimam efektui pasiekti.

Kokioms kūno vietoms atliekama mezoterapija?

  • visai veido sričiai;
  • kaklo srityje;
  • dekoltė srityje;
  • rankų srityje.

Mezoterapiją dažniausiai specialistai atlieka veido srityje, tačiau ši procedūra yra pritaikyta visam kūnui, net ir plaukams. Ši procedūra dažnai naudojama kartu su įvyniojimais, specialiais masažais ir ultragarso procedūromis, todėl efektyviai padeda pašalinti celiulitą. Be to, procedūros dėka skatinami medžiagų apykaitos procesai, kadangi minėti aktyvūs preparatai leidžiami į odą puikiai skaido riebalines ląsteles.

Kada taikoma mezoterapija?

Pirmasis mezoterapijos efektas, kuris pastebimas iš karto po procedūros, yra – akivaizdžiai padidėja veido odos stangrumas, veidas atrodo jaunesnis, gaivesnis ir gaivesnis, matomas „stangrinantis“ ir „mezoplastinis“ poveikis, mezoterapija gaali būti taikoma tada, kai norisi gražesnės išvaizdos, ši procedūra padeda pamilti save. Gera žinia ta, kad mezoterapijos poveikis yra labai ilgalaikis, pastebimai pagerėja veido odos būklė jau po pirmojo kelių procedūrų kurso. Todėl mezoterapija yra labai efektyvi.

Mezoterapijos taikymas estetinės medicinos, dermatologijos ir kosmetologijos srityse sparčiai populiarėja visame pasaulyje

Dar prieš pasirodant estetinės medicinos ir kosmetologijos srityse, jis buvo taikomas ir sėkmingai įsitvirtino įvairiose kitose medicinos srityse, tokiose kaip angiologija, urologija, gerontologija, odontologija, ginekologija, neurologija, reumatologija. Mezoterapija gali būti taikoma kartu su kitomis procedūromis, kai reikia pašalinti estetinius odos būklių pokyčius, tokius kaip riebalų sankaupas ant kūno, strijas, atsirandančias po gimdymo, ar staigaus svorio kritimo, ant rankų, kojų, skrandžio, esant dideliam celiulito kiekiui. Mezoterapija taip pat gali būti puiki senėjimą stabdanti priemonė esant sausai odai, smulkioms raukšlėms, gali padėti pašalinti randus, likusius po aknės gydymo, esant itin sausai odai, plaukų slinkimui, dėl tam tikrų sveikatos sutrikimų, odos stangrumo praradimo atveju odos hiperpigmentacija ir kitos problemos po akimis (vadinami ratilai po akimis, siekiant sunaikinti „maišelius po akimis“).

Nuo kokio amžiaus rekomenduojama mezoterapija?

Mezoterapiją galima atlikti tada, kai yra poreikis, nes nėra amžiaus limito. Ištyrus ir įvertinus odą, pagal ekspertų rekomendacijas parengiamas procedūrų ciklas. Tačiau norint išvengti odos senėjimo mezoterapijos pagalba, rekomenduojama pradėti nuo 25 metų. Prieš šią procedūrą būtina pasikonsultuoti su specialistu. Ši programa nėra laisvai pasirenkama norinčiųjų. Pirmiausia Jus nuolat tikrins kvalifikuotas dermatologas, kuris, įvertinęs Jūsų rūpesčius, galės paskirti mezoterapijos kursą. Vilniuje rekomenduojame https://posiunoklinika.lt ten atliekamos mezoterapijos procedūros aukščiausios kokybės ir už prieinamas kainas. Procedūras įgyvendina medicinos ir grožio terapijos specialistės Danutė Vainilovič ir Natalija Slapšinskienė.

Užs. 850

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: