Dulkių kamuoliai kyla net ir tada
Dulkių kamuoliai kyla net ir tada

Kelio dulkėse dūstantys Obelių S. Dariaus ir S. Girėno gatvės gyventojai ne pirmus metus ieško pagalbos. Seniūnijos, rajono savivaldybės specialistai, Seimo narys tik  skėsčioja rankomis ir kartoja tuos pačius žodžius: „Nėra pinigų…”

Obelių S. Dariaus ir S. Girėno gatvės žmonių gyvenimas pasikeitė prieš keletą metų, kai buvusiose traktorių variklių remonto dirbtuvėse įsikūrė medžio apdirbimo bendrovė „Ramundas”. Į ją vedusio maždaug 300 metrų ilgio asfaltuoto kelio pagrindas ėmė lūžinėti, kai juo pradėjo važinėti sunkiasvorės miškavežės, o mašinų ratai išmušė gilias duobes.

„Sunkvežimiai į lentpjūvę važiuoja ir dieną, ir naktį. Mašinos nuolat ūžia, trinksi, iš po jų 12 ar net 14 didelių ratų kyla dulkių debesys ir nusidriekia bent puskilometrį”, – skundėsi 82-ejų minėtos gatvės gyventoja Valerija Dainienė. Pasak jos, dėl gausybės dulkių neįmanoma atidaryti langų, išvėdinti patalpų, lauke džiauti drabužių, būti sode. Moteris pasakojo, jog pabuvus lauke, burnoje juntamas kartumas, o tarp dantų girgžda…   

Daugiau – ketvirtadienio GR.

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: