Perėjoje partrenkta Zita Mainelienė nutarė viešai papasakoti savo nelaimės detales
Perėjoje partrenkta Zita Mainelienė nutarė viešai papasakoti savo nelaimės detales

Pėsčiųjų perėjoje automobilio partrenkta dviratininkė dėl streso ir išgąsčio neįsiminė automobilio numerio ir nepasiteiravo jo vairuotojo vardo, pavardės. Blauzdikaulio lūžį besigydanti senolė viliasi, jog atsiras įvykio liudininkų. Policijos pareigūnai pataria nepasitikėti vairuotojų pažadais ir po incidentų keliuose kreiptis į teisėsaugą. 

Gruodžio 13 d. apie 10.30 val. rokiškėnė Zita Mainelienė dviračiu mynė į „Bikuvos” prekybos centrą. 73-ejų moteris važiavo dešine Vytauto gatvės puse, o artėdama prie Juodupės-Vytauto gatvių sankryžos nulipo nuo dviračio ir varėsi jį šaligatviu. Juodupės gatvę ji planavo kirsti saugiausioje vietoje – pėsčiųjų perėjoje. Kai prie šios priėjo, degė raudonas šviesoforo signalas.

Sulaukusi žalio, moteris pajudėjo. „Staiga iš šono pamačiau atskriejantį baltą automobilį. Jis trenkėsi į dviračio priekinį ratą. Nuo smūgio dviratis nuskriejo tolyn, o aš kritau ant kairio šono”, – vieną po kitos nelaimės detales dėliojo pašnekovė.

Atsitokėjusi po smūgio moteris pajuto kojos ir šono skausmus. „Esu kantrus žmogus, todėl negaliu tvirtinti, kad skaudėjo labai smarkiai. Maudė, ir tiek”, – prisiminė moteris. Ją kliudęs automobilis pavažiavo kelis metrus ir sustojo. Išlipęs vairuotojas padėjo dviratininkei atsistoti, teiravosi, kaip ji jaučiasi, ką skauda. Vyriškis nukentėjusiajai aiškino, jog nuo „Bikuvos” Vytauto gatve važiavo miesto centro link, o sankryžoje jam reikėjo pasukti į kairę, Juodupės gatvę. Vairuotojas sakė nepastebėjęs perėjoje moters, nes jį apakino saulė.  Be to, jis nepažįstantis Rokiškio miesto, čia atvykęs trumpam darbo reikalais.

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: