Šis sertifikatas - vienas garbingiausių UAB
Šis sertifikatas - vienas garbingiausių UAB "Pandmeta" apdovanojimų. UAB "Pandmeta" archyvo nuotr.

Jubiliejiniame, 10-ajame dienraščio „Verslo žinios” konkurse varžėsi rekordinis skaičius šalies verslo įmonių. Kitaip, nei ankstesniuose konkursuose, šiemet varžėsi ne įmonės, kurios pačios pateikė paraiškas, o tos, kurias pagal Valstybinės mokesčių inspekcijos pateiktus duomenis atrinko renginio organizatoriai. Tarp 3 tūkst. 700 konkurso dalyvių pateko ir UAB „Pandmeta”.

Anot organizatorių, būtent Valstybinės mokesčių inspekcijos duomenys keitė laimėtojų sąrašą: nors įmonės kandidatės ir sparčiai augo, tačiau buvo skolingos valstybei nesumokėtų mokesčių ar neatitiko skaidrumo kriterijaus, jos buvo negailestingai braukiamos iš laimėtojų sąrašo.

„Metų gazelės” titulą pelnė sostinės įmonė UAB „Vilrida”. Ji verčiasi elektros technikos, energetikos gaminių bei apsaugos sistemų didmenine prekyba. Nuo 2009 m. ši bendrovė apyvartą padidino daugiau kaip 2 tūkst. proc. ir  2012 metais ji buvo 52,4 mln. Lt.

Panevėžio apskrities sėkmingiausia įmone pripažinta Panevėžio įmonė UAB „Gverdita”. Jos veiklos sritis: metalo pramonė.

UAB „Pandmeta”, besiverčiančiai taip pat metalo pramone: gaminančiai vienetinius didelio tikslumo įrenginius: konvejerius, stelažus, šarnyrus, mechanizuotus sandėlius ir kitą produkciją, iš esmės skirtą šalies ir užsienio įmonėms, teko „Gazelė 2013″ konkurso sertifikatas. Jame teigiama, kad ši bendrovė „yra pripažinta viena iš sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai besivystančių Lietuvos bendrovių”.

Lina Dūdaitė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: