Prenumerata El. paštu RSS Padaryk pirmuoju 2016 m. gegužės 06 d.
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
Apklausos
 
Prekybos centruose labai didelės kainos. Ar žadate jungtis prie akcijos ir tris dienas neapsipirkinėti juose?
Rezultatai
reklama
reklama
reklama
reklama
Bendraukime
 
Visi kontaktai
reklama
reklama
Top100.lt
Horoskopai
 
  • Avinas
  • Jautis
  • Dvyniai
  • Vežys
  • Liutas
  • Mergele
  • Svarstykles
  • Skorpionas
  • Šaulys
  • Ožiaragis
  • Vandenis
  • Žuvys
reklama
reklama
reklama
Vardadieniai
 

Gegužės 6 d. Benedikta, Judita, Liucija, Liucijus, Minvyda, Minvydas, Minvydė, Minžada, Minžadas, Minžadė, Prudencija, Prudenta, Prudentas, Vaidas

Gegužės 7 d. Butautas, Butautė, Butenė, Butenis, Butė, Butys, Būtė, Būtys, Dana, Danė, Danutė, Doma, Domė, Domicėlė, Domicė

Gegužės 8 d.  Audrė, Džiuga, Džiugailas, Džiugailė, Džiugenė, Džiugenis, Džiugilas, Džiugilė, Gintautas, Gintautė, Mykolas, Miltautas, Miltautė, Stanislovas, Stasys

Gegužės 9 d. Austė, Austėja, Eda, Edita, Grigalius, Mintgailas, Mintgailė, Pominas, Pominė, Povilas, Povilė, Povydas, Povydė

Gegužės 10 d. Bertolda, Bertoldas, Putinas, Sangailė, Viktorina























 











 

 






 





























 

 

 



Verslas
Daugiau kategorijos straipsnių Spausdinti
 
Kalėdų stalui – keptas ryklys, paukštiena ir, žinoma, šimtalapis
Rokiškėnai mielai perka šventiškai puoštus “Darolos” tortus. N.Byčkovskio nuotr.

Rykliena, kepta žąsis, įdaryta antis – tokių skanėstų rokiškėnų kalėdiniam stalui paruošė rajono verslininkai.

Paragauti ryklienos
Ant Kūčių stalo rokiškėnai, kaip ir visa Lietuva, dės pasninko valgius. Ši vakarienė neįsivaizduojama be žuvies: Juozo Simučio individualioje įmonėje „Bajorų žuvis“ - pats darbo įkarštis. „Rokiškėnų stalui pateiksime gausybę skaniausių žuvų“, - žadėjo įmonės vadovas J.Simutis.
„Bajorų žuvis“ siūlys tradicinių norvegiškų silkių. „Jos pačios skaniausios – neskrostos, su galvomis, pagardintos pipirais, lauro lapeliais, kalendra. Jos patiks tiems, kurie mėgsta gaminti ir netingi išdoroti silkę“, - sakė įmonės gamybos vedėja-technologė Laima Saladžiuvienė.


Daugiau ketvirtadienio "Gimtajame..."


Lina DŪDAITĖ
Publikavimo data: 2011.12.21
 
Pastabos / Komentarai9
 
*
*
*
- Radote klaidą? praneškite mums
 
Sėkmingai nusiųsta draugui!
Uždaryti

Rekomenduok draugui