Prenumerata El. paštu RSS Padaryk pirmuoju 2014 m. balandžio 23 d.
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
Apklausos
 
Ar dalyvausite pavasarinėse talkose?
Rezultatai
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
Bendraukime
 
Visi kontaktai
reklama
Top100.lt
Horoskopai
 
  • Avinas
  • Jautis
  • Dvyniai
  • Vežys
  • Liutas
  • Mergele
  • Svarstykles
  • Skorpionas
  • Šaulys
  • Ožiaragis
  • Vandenis
  • Žuvys
reklama
reklama
reklama
reklama
Vardadieniai
 

Balandžio 23 d. Adalberta, Adalbertas, Albrechtas, Daugas, Daugauda, Daugaudas, Juras, Jurga, Jurgis, Jurgita, Vaitiekus, Vyga, Vygailas, Vygailė.

Balandžio 24 d.  Egbertas, Ervina, Ervinas, Fida, Fidelija, Fidelis, Fidentas, Fidė, Gražvyda, Gražvydas, Kantmina, Kantminas, Kantminė, Kantrimas, Kantrimė, Kantvainas, Kantvainė, Viltrūda;

Balandžio 25 d.  Morkus, Oskaras, Tolys, Tolmantas, Tolmantė, Vygandas, Žadgailas, Žadgailė, Žadmantas, Žadmantė, Žadmina, Žadminas, Žadminė.

Verslas
Daugiau kategorijos straipsnių Spausdinti
 
Kalėdų stalui – keptas ryklys, paukštiena ir, žinoma, šimtalapis
Rokiškėnai mielai perka šventiškai puoštus “Darolos” tortus. N.Byčkovskio nuotr.

Rykliena, kepta žąsis, įdaryta antis – tokių skanėstų rokiškėnų kalėdiniam stalui paruošė rajono verslininkai.

Paragauti ryklienos
Ant Kūčių stalo rokiškėnai, kaip ir visa Lietuva, dės pasninko valgius. Ši vakarienė neįsivaizduojama be žuvies: Juozo Simučio individualioje įmonėje „Bajorų žuvis“ - pats darbo įkarštis. „Rokiškėnų stalui pateiksime gausybę skaniausių žuvų“, - žadėjo įmonės vadovas J.Simutis.
„Bajorų žuvis“ siūlys tradicinių norvegiškų silkių. „Jos pačios skaniausios – neskrostos, su galvomis, pagardintos pipirais, lauro lapeliais, kalendra. Jos patiks tiems, kurie mėgsta gaminti ir netingi išdoroti silkę“, - sakė įmonės gamybos vedėja-technologė Laima Saladžiuvienė.


Daugiau ketvirtadienio "Gimtajame..."


Lina DŪDAITĖ
Publikavimo data: 2011.12.21
 
Pastabos / Komentarai9
 
*
*
*
- Komentarai bus publikuojami po patvirtinimo
 
Sėkmingai nusiųsta draugui!
Uždaryti

Rekomenduok draugui