Prenumerata El. paštu RSS Padaryk pirmuoju 2015 m. balandžio 21 d.
Horoskopai
 
  • Avinas
  • Jautis
  • Dvyniai
  • Vežys
  • Liutas
  • Mergele
  • Svarstykles
  • Skorpionas
  • Šaulys
  • Ožiaragis
  • Vandenis
  • Žuvys
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
Vardadieniai
 
Balandžio 20 dieną: Agnetė, Agnė, Agnietė, Adeliaras, Eisvaldas, Eisvaldė, Eisvydė, Gostarta, Gostartas, Gostautas, Gostautė, Goštautas, Traidenis.

Balandžio 21 dieną: Akvilė, Anzelma, Anzelmas, Anzelmina, Arėjas, Arijus, Milgedas, Skalamintas, Skalamintė, Skalmintė, Skalvė, Skalvis, Vaitvilas, Vaitvilas, Vaitvilė, Zelma, Zelmas.

Balandžio 22 dieną:  Danutė, Jurga, Leonidas, Novaidas, Novaidė, Novaldas, Novaldė, Sotera, Soteras, Visgailas, Visgailė, Visgauda, Visgaudas, Visgeda, Visgedas, Visgirda, Visgirdas.

Balandžio 23 dieną: Adalberta, Adalbertas, Albrechtas, Daugas, Daugauda, Daugaudas, Juras, Jurga, Jurgis, Jurgita, Vaitiekus, Vyga, Vygailas, Vygailė.


 

 

Verslas
Daugiau kategorijos straipsnių Spausdinti
 
Kalėdų stalui – keptas ryklys, paukštiena ir, žinoma, šimtalapis
Rokiškėnai mielai perka šventiškai puoštus “Darolos” tortus. N.Byčkovskio nuotr.

Rykliena, kepta žąsis, įdaryta antis – tokių skanėstų rokiškėnų kalėdiniam stalui paruošė rajono verslininkai.

Paragauti ryklienos
Ant Kūčių stalo rokiškėnai, kaip ir visa Lietuva, dės pasninko valgius. Ši vakarienė neįsivaizduojama be žuvies: Juozo Simučio individualioje įmonėje „Bajorų žuvis“ - pats darbo įkarštis. „Rokiškėnų stalui pateiksime gausybę skaniausių žuvų“, - žadėjo įmonės vadovas J.Simutis.
„Bajorų žuvis“ siūlys tradicinių norvegiškų silkių. „Jos pačios skaniausios – neskrostos, su galvomis, pagardintos pipirais, lauro lapeliais, kalendra. Jos patiks tiems, kurie mėgsta gaminti ir netingi išdoroti silkę“, - sakė įmonės gamybos vedėja-technologė Laima Saladžiuvienė.


Daugiau ketvirtadienio "Gimtajame..."


Lina DŪDAITĖ
Publikavimo data: 2011.12.21
 
Pastabos / Komentarai9
 
*
*
*
- Komentarai bus publikuojami po patvirtinimo
 
Sėkmingai nusiųsta draugui!
Uždaryti

Rekomenduok draugui