Prenumerata El. paštu RSS Padaryk pirmuoju 2014 m. balandžio 16 d.
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
Apklausos
 
Kiek investuosite į pavasarinį garderobo atnaujinimą?
Rezultatai
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
Bendraukime
 
Visi kontaktai
reklama
Top100.lt
Horoskopai
 
  • Avinas
  • Jautis
  • Dvyniai
  • Vežys
  • Liutas
  • Mergele
  • Svarstykles
  • Skorpionas
  • Šaulys
  • Ožiaragis
  • Vandenis
  • Žuvys
reklama
reklama
reklama
reklama
Vardadieniai
 

Balandžio 16 d.: Algedė, Benedikta, Benediktas, Giedrė, Giedrius, Gražvyda, Gražvydas, Kalikstas, Ūdrys.

Balandžio 17 d.:Aniceta, Anicetas, Giedrė, Giedrius, Roberta, Robertas, Skaidra, Skaidrius.

Balandžio 18 d.: Apolonija, Apolonijus, Eitvilas, Eitvilė, Eitviltas, Eitviltė, Girmantas, Girmantė, Verneris, Undinė, Žara.








Verslas
Daugiau kategorijos straipsnių Spausdinti
 
Kalėdų stalui – keptas ryklys, paukštiena ir, žinoma, šimtalapis
Rokiškėnai mielai perka šventiškai puoštus “Darolos” tortus. N.Byčkovskio nuotr.

Rykliena, kepta žąsis, įdaryta antis – tokių skanėstų rokiškėnų kalėdiniam stalui paruošė rajono verslininkai.

Paragauti ryklienos
Ant Kūčių stalo rokiškėnai, kaip ir visa Lietuva, dės pasninko valgius. Ši vakarienė neįsivaizduojama be žuvies: Juozo Simučio individualioje įmonėje „Bajorų žuvis“ - pats darbo įkarštis. „Rokiškėnų stalui pateiksime gausybę skaniausių žuvų“, - žadėjo įmonės vadovas J.Simutis.
„Bajorų žuvis“ siūlys tradicinių norvegiškų silkių. „Jos pačios skaniausios – neskrostos, su galvomis, pagardintos pipirais, lauro lapeliais, kalendra. Jos patiks tiems, kurie mėgsta gaminti ir netingi išdoroti silkę“, - sakė įmonės gamybos vedėja-technologė Laima Saladžiuvienė.


Daugiau ketvirtadienio "Gimtajame..."


Lina DŪDAITĖ
Publikavimo data: 2011.12.21
 
Pastabos / Komentarai9
 
*
*
*
- Komentarai bus publikuojami po patvirtinimo
 
Sėkmingai nusiųsta draugui!
Uždaryti

Rekomenduok draugui