Rokiškėnai
Rokiškėnai "Fenikso" klubo nariai įsiamžino su apdovanojimais. "Fenikso" klubo nuotr.

Vos prieš 4 mėn. įkurtas sporto klubas „Feniksas” trofėjų lentynoje turi pirmąjį apdovanojimą – jo komanda laimėjo dviračių „MTB” 24 val. lenktynėse 3-ąją vietą. Prienų rajone miškų takais per lietų, purvą, smėlį, šaknis ir kitas kliūtis mūsiškiai apsuko 36 trasos ratus – viso numynė 482 km.

 

Šios tarptautinės lenktynės, anot „Fenikso” prezidento Naurio Šiupinio, buvo itin svarbus ir solidus sportinis renginys, kuriame varžėsi garsūs dviračių sporto klubai, tokie kaip „Dvirata”, „Velomanai”. Tad iškovoti apdovanojimus naujokams buvo itin sudėtinga. „Didžiuojamės šia pergale. Pelnėme ne tik bronzos medalius, bet ir kolegų sportininkų pripažinimą”, – sakė jis.

Tačiau klubas, vienijantis 5 oficialius ir gerokai didesnį būrį prijaučiančiųjų sporto aistruolių, domisi ne tik dviračiais, bet ir bėgimu, ledo rituliu. „Mielai priimsime visus, norinčius aktyviai praleisti laisvalaikį”, – sakė N. Šiupinis. Plačiau apie šį klubą, jo veiklą ir narius galima sužinoti socialinio tinklo „Facebook” paskyroje.

Išsamiau – antradienio GR.

Lina Dūdaitė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: