Bohumine (Čekija) vykusiame tarptautiniame jaunučių, jaunių ir jaunimo sunkiosios atletikos turnyre sėkmingai pasirodė rokiškėnai.

Geriausiai sekėsi patiems mažiausiems – iki 12 m. – atletams. Šios grupės nugalėtoju tapo pats jauniausias varžybų sportininkas Airingas Jasaitis. Šiam sportininkui – 9-eri, o jo varžovams buvo 11-12 m. A. Jasaičio rezultatas pagal Sinklerio skalę buvo įvertintas 172,49 taško. Atas Baliuka šioje grupėje pelnė sidabro medalį.

Du rokiškėnai rajono ir šalies garbę gynė jaunių (15-17 m.) grupėje. Svajūnas Aleksiejus joje užėmė penktąją, o Tomas Macijauskas – devintąją vietą.

Varžybose dalyvavo šeimininkų čekų, Lietuvos, Lenkijos, Vengrijos ir Slovakijos atletai. Jų rezultatai buvo vertinami pagal Sinklerio skalę. Varžybų rengėjai pasirūpino ir sportininkų laisvalaikiu: atletai ir jų treneriai varžėsi boulingo varžybose, mokėsi žaisti golfą.

Po turnyro Čekijoje jauniausi rajono sunkiaatlečiai vyko į tarptautinį jaunučių ir jaunių turnyrą Saldus mieste (Latvija). Svorio kategorijoje iki 30 kg nenugalimas buvo A. Jasaitis, dvikovėje surinkęs 60 kg. Svorio kategorijoje iki 40 kg A. Baliuka iškovojo trečiąją vietą, dvikovėje surinkęs 59 kg.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: