Greta (dešinėje): „Vienos pokylyje“ mes buvome tik aptarnaujantis personalas.“
Greta (dešinėje): „Vienos pokylyje“ mes buvome tik aptarnaujantis personalas.“

Aktyvi, smalsi, darbšti, žinanti, ko nori iš gyvenimo, 23-ejų kraštietė Greta NARKEVIČIŪTĖ įgyvendino dalį savo svajonių: studijuoja patinkančią specialybę, dirba širdžiai mielą darbą, apkeliavo pusę pasaulio. Greta sako turinti kur tobulėti, o svajoti visada yra apie ką…

Greta – ketvirto kurso studentė, Vilniuje studijuoja šokio pedagogiką. „Rinkausi specialybę nedvejodama. Šokiai mane lydi nuo vaikystės, tad kai jau reikėjo galvoti apie ateitį, žinojau, kad noriu šokti”, – neslepia kraštietė. Greta pasakoja, kad šią specialybę rinkosi ir dėl to, kad sėdėti nuo ryto iki vakaro biure – ne jos charakteriui. „Kiek save pamenu, negalėjau nustygti vietoje. Ir mano laisvalaikis buvo kitoks, nei daugelio bendraamžių. Džiaugiuosi, kad turėjau bendraminčių, kurie, užuot svaiginęsi, kaip dažnai būna, rinkosi turiningesnį laisvalaiko leidimo būdą. Gera prisiminti: susirinkdavome pas bendraklasį Luką Vajegą pasiklausyti, kaip jis groja gitara. Vakarai dažniausiai baigdavosi karštomis diskusijomis, ko reikia Lietuvai, ar užtenka lytinio švietimo mokyklose”, – juokiasi Greta.

Save „iki kaulų smegenų” patriote vadinanti mergina su draugais minėdavo ir valstybines šventes: „Niekada nepraleisdavom Sausio 13-osios ir Vasario 16-osios minėjimų, renginių, o vakarais susirinkdavome ir žiūrėdavome kokį nors istorinį filmą, pavyzdžiui, „Dievų mišką”, – patirtimi dalijasi pašnekovė.

Išsamiau – šeštadienio GR.

Miglė KATINAUSKIENĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: