N. Byčkovskio nuotr.
N. Byčkovskio nuotr.

Miesto gimtadienis – tai neįkainojamas dabarties bei istorijos turtas ir vertybė, kurią prieš 513 metų pradėjo kurti garbūs ir išmintingi mūsų protėviai. Šiandienos Rokiškis – dinamiškas ir stipriai  atsinaujinęs: vieniems jis – brandžiai atsakingas ir prasmingai kuriantis, kitiems – per mažai ambicingas, bet visiems –  nuoširdus, pasižymintis savitu veidu ir dvasia. Todėl visi mes, savo miesto vardą puoselėjantys žodžiu, mokslu, menu, statyba, javu ar įstatymu, šiame kūrybos procese esame vienodai svarbūs.
Gyvenimas įrodė: norint atlikti didžius darbus nereikia būti genijumi, nereikia pakilti aukščiau žmonių. Tereikia būti kartu su jais. Jeigu trokštame, kad gyvenimas mums šypsotųsi, dovanokime kitiems savo gerą energiją ir nuotaiką. Tai – didžiausias pasaulio turtas. 
Didžiuojamės gimtadienį švenčiančiu Rokiškiu, nes jis – mūsų gimtasis miestas, kuriame gera gyventi, kurti, mokytis, auginti vaikus ir pasenti. Tad būkime atviros širdies miestiečiai visiems: savo šeimoms ir bendradarbiams, kaimynams ir svečiams. Su švente, brangieji!
„Gimtojo Rokiškio“ redakcija

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: