Spalio 14-ąją skubėsime prie urnų rinkti naujos kadencijos Seimo. Tačiau rinkiminė kova jau įsisiūbuoja.
„Gimtajame Rokiškyje“ (01 21) pasirodė užsakomasis interviu „S.Dambrauskas: „Socialdemokratų tikslas – pateisinti rajono žmonių lūkesčius“. Jame VĮ „Panevėžio regiono keliai“ Rokiškio kelių tarnybos vadovas, socialdemokratas Stanislovas Dambrauskas pasakoja apie rajono kelių priežiūros problemas bei partijos Rokiškio skyriaus aktualijas.
Po šio interviu netilo „Gimtojo Rokiškio“ redakcijos telefonai. Skaitytojai teiravosi, kada socialdemokratai pradėjo prižiūrėti rajono kelius?
„Jei rajono verslininkas, priklausantis kokiai nors politinei partijai, nuosavu kastuvu ar traktoriumi nuvalytų kelią arba organizuotų partiečių talką šiam darbui, tokios jo iniciatyvos paviešinimas nekeltų nuostabos, juolab pasipiktinimo. Tačiau kodėl p. Dambrauskas savo tiesioginio darbo valstybės įmonėje vaisius priskiria partijai?“ – teiravosi skambinusieji.

Politikuoti po darbo

Rolandas Žagaras
VĮ „Panevėžio regiono keliai“ direktorius 

Įdėmiai perskaičiau VĮ „Panevėžio regiono keliai“ Rokiškio kelių tarnybos viršininko S.Dambrausko užsakomąjį interviu apie kelių priežiūrą. Viskas išdėstyta tiksliai, patraukliai, informatyviai. Gerai, kad padalinio vadovas stengiasi visuomenę supažindinti su kelių priežiūros įmonės veikla, jos darbo ypatumais. Tik nederėtų tiesioginio savo darbo, atliekamų pareiginių užduočių plakti su politika ir partine reklama.
Rokiškio kelių tarnybos vadovas gauna atlygį už savo darbą. Malonu, jei rokiškėnai gerą kelių priežiūrą tapatina su p. Dambrausku, tačiau jo atstovaujama partija čia niekuo dėta.
Valstybės įmonės „Panevėžio regiono keliai“ veikla finansuojama iš šalies biudžeto. Jokia politinė partija negali daryti įtakos įmonės valdymui, nurodyti, kaip skirstyti lėšas keliams prižiūrėti ar nustatyti prioritetus, kokias kelio atkarpas ir kada tvarkyti.

Daugiau šeštadienio “Gimtajame…”

Dalia ZIBOLIENĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: