Šeštadienį paaiškės
Šeštadienį paaiškės

Šeštadienį Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TSLKD) Rokiškio skyrius rinks pirmininką. Į skyriaus vadovo pareigas yra vienintelis kandidatas – vasario 7 d. 31-ąjį gimtadienį atšventęs Andrius Burnickas, UAB R.Burnicko BPG kabineto vadovas. Jeigu visuotinis rinkiminis susirinkimas jo kandidatūrai pritars, šis politikas taps jauniausiu rajone veikiančių partijų skyrių pirmininku.

 

Pasak laikinojo skyriaus pirmininko Almanto Blažio, į skyriaus pirmininkus buvo siūlytos 7 kandidatūros, tačiau 6 šių pareigų atsisakė. Todėl partijos priežiūros komitetui buvo pateikta tik A.Burnicko kandidatūra ir komitetas ją patvirtino. Dabar jauno politiko politinė karjera priklausys nuo skyriaus narių verdikto. Pirmininko rinkimuose turi dalyvauti ne mažiau kaip trečdalis skyriaus narių (ne mažiau 90), o balsuoti teikiamą kandidatą turi palaikyti 50 plius 1 narys, kad jis gautų mandatą vadovauti skyriui.

Kandidatą į pirmininkus A.Blažys vertino teigimai: A.Burnickas partijos gretose nėra naujokas, iniciatyvus, moka kelias užsienio kalbas, smalsus. „O organizacinės jo savybės atsiskleis greitai. Matysime, kaip jis formuos savo komandą ir planuos veiksmus. Darbo bus daug, nes artėja Seimo rinkimai. Visuotiniame susirinkime bus renkami ir skyriaus valdymo organai: taryba, etikos komisija, pirmininkas pasiūlys tvirtinti savo pavaduotojus. Neabejoju, jog valdymo organai smarkiai atsinaujins“, – skyriaus perspektyvas dėstė A.Blažys.

 

Kandidatas į skyriaus pirmininkus sakė turįs veiklos viziją, perspektyvas ir vadybos modelį. A.Burnickas  šios partijos nariu yra ketvirti metai, jis yra diplomuotas vadybininkas, studijas baigęs Vilniaus Gedimino technikos universitete.

Aldona Minkevičienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: