Pandėlio seniūnijoje nuolat triukšmaujančią
Pandėlio seniūnijoje nuolat triukšmaujančią

Pandėlio seniūnijos koridoriuje viešojoje vietoje Feodosija Buračuk (gim. 1957 m.) įžūliai elgėsi, užsimojo prieš darbuotoją, ją pastūmė. Ši seniūnijos gyventoja nuolat trikdo seniūnijos darbą, visuomenės rimtį ir tvarką.

Lapkričio 25 d. Rokiškio rajono apylinkės teisme buvo nagrinėjama administracinė bylą, kurioje F. Buračuk buvo kaltinama nuolat triukšmaujanti Pandėlio seniūnijoje, trikdanti įstaigos darbą, grasinanti darbuotojams. F. Buračuk į teismo posėdį atlydėjo policijos pareigūnai, nes ji pati atsisako dalyvauti. Tačiau bylos nagrinėjimas nebuvo pradėtas, nes kaltinamoji pareikalavo advokato.

Pandėlio seniūnijos socialiniai darbuotojai sakė, jog F. Buračuk ko ne kasdien ateina į seniūniją, reikalauja socialinių išmokų, kaltina seniūniją, pasisavinus jos pinigus. Moteris reikalauja atspausdinti arba atšviesti įvairiausių dokumentų, o juos gavusi išeina į lauką ir išmeta. Agresyviai nusiteikusi moteris grasina darbuotojoms, o lapkričio 16 d. pastūmė vieną darbuotoją.

Pandėlio seniūnijos darbuotojos, neapsikentusios psichologinio ir fizinio smurto, kreipėsi pagalbos į teisėsaugą. Seniūnijos darbuotojos baiminasi, kad Pandėlyje gali pasikartoti Kražių situacija, kai įpykęs, neblaivus kaimo gyventojas užmušė socialinę darbuotoją.

Daugiau apie situaciją Pandėlio seniūnijoje – „Gimtajame Rokiškyje“.    

 

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: