Prier.: Kavoliškėnai svarsto
Prier.: Kavoliškėnai svarsto

Kelio, vedančio į Kavoliškį (Rokiškio kaim. sen.), nuotrauką „Gimtojo…“ redakcijai atsiuntęs kavoliškėnas ironizavo: „Taip užtaisomos duobės kelio į Kavoliškį, Komaro gatvę, važiuojant nuo Pandėlio pusės. Vietoj to, kad sutvarkytų kaip reikiant – nulietų naują asfaltą, jo tiesiog įpylė į žvyro duobes. Gal čia kažkada ir buvo asfaltas, tačiau dabar turim tik žvyruotą kelią. Šiuos „lopus“ kastuvu galima iškelti…“

Rokiškio kaimiškosios seniūnijos seniūno pavaduotojas Vilmantas Raupys paaiškino, jog toks duobių užtaisymo būdas pasirinktas dėl to, kad atliekant kitus kelio remonto darbus įmonei liko asfalto masės.

„Minėtos gatvės dalis yra žvyrkelis, dalis – asfaltas. Sankryža – žvyrkelyje, tad ji nuolat duobėta. Nors seniūnija duobes užpila žvyru, lietus ir automobiliai vėl jas išmuša. Pandėlio kelią prižiūrinčiai įmonei liko asfalto masės nuo kitų atliktų darbų. Darbuotojai nusprendė pagelbėti vairuotojams ir užtaisė duobes. Gerai tai ar blogai – nežinau, bet nors šiais metais nebebus duobių. Tai niekam nieko nekainavo. Šiuos darbus atliko ne seniūnija: šiais metais visus kelių tvarkymo darbus jau baigėme. Gal kitais metais mėginsime kažkaip šią sankryžą tvarkyti“, – komentavo V. Raupys.

 

 

 

Miglė Katinauskienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: