Julijona Lokcikienė iš Obelių priglaudė tris Žvėrinčiaus miške rastrus šuniukus. Jie pašalus orams  buvo paleisti į mišką mirti. Moteris prašo atsiliepti žmones, kurie norėtų pasiimti du jos augintinius.

belietę J. Lokcikienė papasakojo, jog jos dukra nuvažiavo į Žvėrinčiaus mišką prisilaužti šakų šluotoms. Jau grįždama atgal į automobilį pamiškėje pastebėjo kažką judant. Iš pradžių pamanė, jog laksto nuo šeimos atsiskyręs lapiukas.

Arčiau priėjusi pamatė šuniuką, jį pakvietė. „Mažutis šuniukas žmonių nebijojo, atsiliepė į kvietimą, po truputį artinosi prie žmogaus“, – pasakojo obelietė.  Sugavo vieną keturkojį, nunešė į automobilį, tuomet pamatė kitą, o po jo iš krūmų išlindo ir trečias. „Pripenėjome šuniukas, dabar jie linksmi, žaidžia, bėgioja. Veislės jų nežinome, greičiausiai dideli neužaugs. Jei būtų vienas, tai pasiliktume sau, o trijų tikrai nereikia“, – aiškino J. Lokcikienė.

Ji stebėjosi žmonių beširdiškumu: maži šuniukai negalėj taip toli patys nueiti, greičiausiai juos kažkas atvežė į atokesnę vietą ir išmetė. „Kiek jie būtų kankinęsi iki sušalę“, – tarsteli moteris. Ji labai norėtų du šuniukus atiduoti. Norintys gali skambinti telefonu (8-630) 76672.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: