Rokiškėno autobuse rasti daiktai gali būti vogti.
Rokiškėno autobuse rasti daiktai gali būti vogti.

Klaipėdos jūrų uoste pasieniečiai sulaikė iš Vokietijos atplaukusį Rokiškio gyventoją, kuris mikroautobusu vežė Vokietijoje vogtą keturratį motociklą. Įtariama, kad ir kiti rokiškėno atgabenti daiktai gali būti įgyti neteisėtai.

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, penktadienį vakare VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai Klaipėdos uoste, Malkų įlankos kontrolės punkte, patikrino keltu iš Vokietijos atvykusio 35-erių Rokiškio gyventojo ir jo vairuoto krovininio mikroautobuso „Fiat Ducato“ dokumentus. 

Mikroautobuse pasieniečiai rado savaeigę žoliapjovę „John Deere X300R“, dviratį, 48 automobilio padangas, įvairius įrankius ir keturratį motociklą „TGB BLADE 550 LT“. Vyras pasieniečiams pateikė tikrovės neatitinkančius daiktų įsigijimo dokumentus. VSAT pareigūnai nustatė, kad keturratis motociklas yra pavogtas Vokietijoje. Įtariama, kad ir kiti daiktai gali būti vogti.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo Pakrančių apsaugos rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Rokiškėną po apklausos VSAT pareigūnai paleido. 

“Fiat Ducato“, keturratis motociklas ir kiti daiktai saugomi Pakrančių apsaugos rinktinėje. 

 

 

 

 

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: