Jaunųjų šaulių sąskrydžio dalyviai jėgas išbandė kovinėje ir linksmojoje estafetėse
Jaunųjų šaulių sąskrydžio dalyviai jėgas išbandė kovinėje ir linksmojoje estafetėse

Juodupės gimnazijoje vyko Lietuvos šaulių sąjungos Alfonso Smetonos šaulių 5-osios rinktinės Rokiškio jaunųjų šaulių sąskrydis, skirtas rinktinės įkūrimo 25-mečiui paminėti.

Tai tradicinis sąskrydis, rengiamas kiekvienais metais vis kitoje rajono gimnazijoje. Pasak Obelių jaunųjų šaulių būrio vadovės Jolantos Paukštienės, laikytis tradicijų ir jas puoselėti – itin šauliška. Į Juodupės gimnaziją atvyko Obelių, Rokiškio, Juodupės, Kamajų ir Pandėlio jaunieji šauliai.

Jie varžėsi kovinėje estafetėje, šaudymo, smiginio, linksmosios estafetės rungtyse. Kovinę estafetę greičiausiai įveikė obeliečiai Ovidijus Senkevičius ir Dainius Žiliukas. Smiginio rungtyje jau antrus metus nugalėtojo Ernestas Pašakarnis. Taikliausiai šaudė  pandėlietis Gytis Ragelis, obelietis Dominykas Čerškus iškovojo antrąją vietą. Linksmąją estafetę greičiausiai įveikė Juodupės jaunųjų šaulių komanda, o virvės traukimo rungtyje stipriausi buvo pandėliečiai.

Po šauliškos košės, komandų laukė netradicinė virvės traukimo rungtis. Po jos ir paaiškėjo sąskrydžio stipriausia komanda – Obelių būrio jaunieji šauliai, vadovaujami J. Paukštienės.

Visų komandų noras nugalėti buvo didžiulis, tačiau pirmoji vieta ir taurė buvo tik viena. Ji įteikta kovingajai Obelių komandai, antri liko Juodupės, treti – Pandėlio šauliai.

 

 

 

 

 

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: