Naktį iš rugpjūčio 12 į 13 d. vandalai išdarkė Rokiškio technologijos
Naktį iš rugpjūčio 12 į 13 d. vandalai išdarkė Rokiškio technologijos

Rugpjūčio 13-osios rytą į darbus skubėjusių rokiškėnų žvilgsnius patraukė vandalų “išgražinta“ Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos bendrabučio (Kauo g.) siena. „Peldžiai – vagys“ – tokiu užrašu iš po nakties “rėkė“ raudonais dažais išmarginta bendrabučio galinė siena. Nukentėjo ir priešais (Laisvės g. 10) esantis daugiaaukštis: ant jo galinės sienos vandalai iškeverzojo – „Peldžiai – aferistai!“…

 

Jaunimas suvedinėja sąskaitas?

„Matyt, jaunimėlis tokiu būdu nutarė suvesti sąskaitas“, – sakė „Gimtojo Rokiškio“ kalbintas Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos (RTVŽŪM) padėjėjas ūkio reikalams Algirdas Vyšniauskas. Pasak jo, iš po nakties pastebėjus pastatą “papuošusią“ keverzonę, iš karto buvo susisiekta su pirmame bendrabučio aukšte patalpas komercinei veiklai nuomojančiais žmonėmis. „Sutarėme, kad užrašas bus uždažytas. Ar kreipsimės į policiją? O kam? Laiką sugaiši, o rasti vis tiek nieko nerasi“, – teigė pašnekovas. Paklaustas, ar jam yra žinoma užraše minima Peldžių pavardė, vyriškis sakė žinantis tokius gyvenant Rokiškyje, tačiau tai jau vyresnio amžiaus žmonės, kurie su šiuo įvykiu tikrai neturi nieko bendro. Pasak „Gimtojo…“ kalbintos RTVŽŪM Dianos Šutienės, vandalų užrašuose minimos pavardės nėra ir mokyklos auklėtinių sąraše.

Jeigu vandalų išpuolį patyrusių daugiabučių atstovai kreipsis į teisėsaugą, svetimo turto niokotajams gresia administracinė atsakomybė ir baudos.

 

Agnė Mackuvienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: