Vaivorykštės šeimos stovyklautojai. D. Zibolienės nuotr.
Vaivorykštės šeimos stovyklautojai. D. Zibolienės nuotr.

Per Žolinę Aleksandravėlė (Obelių sen.) turėtų ištuštėti: artėja į pabaigą hipių ir šiam judėjimui simpatizuojančių žmonių iš įvairių pasaulio šalių į „Rainbow šeimos“ vasaros stovykla. Jau dabar galima pamatyti daug išvykstančiųjų, vieni pėsčiomis su kuprinėmis ant pečių keliauja iš Aleksandravėlės link pagrindinio Obeliai – Zarasai kelio, kiti išvažiuoja savo transportu.

Šioje stovykloje buvo labai daug ir įvairaus amžiaus žmonių, atvyko šeimos su mažais vaikais ir  seneliai, pasiramsčiuojantys lazdomis. Dalinimasis gėriu su kitais, dainos prie laužo iki paryčių,  nuogaliai… Apie stovyklą ir joje besiilsinčius žmones pasakojama labai įvairiai.

„Vaivorykštės šeimoje“ sutikome ir pop muzikos grupės „InCulto“ vokalistą Jurgį Didžiulį. Jis pirmą kartą vieši tokioje stovykloje, sakė norintis su žmonėmis pasidalinti tuo, ką labiausiai mėgsta – savo muzika. Priminęs stovyklos taisykles, prašė jo nefotografuoti, tik davė trumpą interviu, o vietoje nuotraukos pasiūlė autografą ant „Gimtojo Rokiškio“.    

 

 

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: