Jauniesiems viktorinos dalyviams sprendžiant kai kurias užduotis teko pasukti galvas.
Jauniesiems viktorinos dalyviams sprendžiant kai kurias užduotis teko pasukti galvas.

Penktadienį Rokiškio Senamiesčio progimnazijoje vyko pradinių klasių mokinių varžybos „Šviesoforas“. Pademonstruoti savo žinias apie saugų eismą susirinko septynios pradinių klasių moksleivių komandos iš Juodupės, Obelių, Juozo Tūbelio ir Senamiesčio progimnazijų, taip pat iš Kavoliškio mokyklos-darželio, Kriaunų pagrindinės ir Pandėlio pradinės mokyklų.

Konkurso dalyvius vertino teisėjų komisija, kurią sudarė Rokiškio rajono policijos komisariato pareigūnai: Algirdas Berniūnas, Jūratė Jakšienė, Jolita Baltrūnienė ir Nina Kavoliūnienė, gimnazijos mokytoja Sigutė Rubliauskienė. Teorinių bei praktinių užduočių metu viktorinos dalyviai turėjo pademonstruoti savo žinias. Praktines užduotis dalyviams teko įveikti grupelėmis bei individualiai. Buvo tikrinamos mažųjų žinios- kaip elgtis šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje, kaip taisyklingai pereiti gatvę pėsčiųjų perėja. 

Mažieji varžybų dalyviai labai stengėsi, kiekviena komanda ir kiekvienas jos narys susikaupę siekė kuo geresnių rezultatų. Susumavus visų įveiktų užduočių taškus, paaiškėjo nugalėtojai: geriausiai viktorinoje pasirodė Senamiesčio progimnazijos komanda, antroji vieta atiteko Pandėlio pradinei mokyklai, trečia-Obelių gimnazijos pradinukams.

Visos komandos apdovanotos organizatorių diplomais, atminimo dovanėlėmis ir saldainiais. Šias gėrybes vaikams įteikė policijos bičiulis Amsis.
Rajone vykusios viktorinos „Šviesoforas“ varžybų I ir II vietų laimėtojai gegužės 8 d. dalyvaus regioninėse varžybose.

Daugiau nuotraukų – svetainės nuotraukų galerijoje. 

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: