Kazimieras Jakutis
Kazimieras Jakutis

Rokiškyje koncertuos Pagulbis  – Kazimieras Jakutis su grupe. Jis – Aukštaitijos sūnus, šalyje žinomas verslininkas, o autorinės muzikos mylėtojams – atpažįstamas kaip bardas, visas savo jėgas ir kūrybinius išteklius atiduodantis muzikai. Dainavimas ir muzika – atlikėjo prigimtinė svajonė, kuri užaugino jį žmogumi ir atlikėju. Pirmąją dainą sukūrė būdamas 18 metų. Nuo to laiko Kazimieras grojo įvairiose šventėse, festivaliuose, minėjimuose. Ir taip iki 2005 metų. Nuo 2005 metų pradėjo organizuoti savo koncertus su “žibinčiais”, Poezijos atlaidus Pagulbyje. 2011 metais įkūrė grupę. Kazimieras yra išleidęs 4 CD kompaktines plokšteles, 1 DVD koncerto įrašą, parašęs poezijos knygą “Apeiginė liepa”. Kazimieras groja savo muziką, dainuoja savo ir žinomų poetų V. Miškinio, P. Širvio, J. Strielkūno ir kitų poetų tekstus.  

Visus, kurie jaučia ilgesį ir pagarbą savo Tėviškei, praėjusiam laikui, buvusiai meilei, jaunoms dienoms, kviečiame į energija ir tikrumu perpildytą gyvos muzikos koncertą, kuris vyks balandžio 24 d., 19 val.,  Rokiškio kultūros centro mažojoje salėje.

Koncerto metu bus galima įsigyti visus penkis autoriaus išleistus CD ir DVD.  

Grupėje groja: Vaidas Indrašius – klavišai, Gediminas Legas – būgnai, Edvardas Rogoža – elektrinė gitara, Mantas Pilvelis – saksofonas, Bernardas Prušinskas – boso gitara, K. Jakutis – vokalas, akustinė gitara, lūpinė armonikėlė

Gr inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: