Rašytojos Linos Žutautės vizitas nudžiugino Panemunėlio pagrindinės mokyklos mokinius bei mokytojus.
Rašytojos Linos Žutautės vizitas nudžiugino Panemunėlio pagrindinės mokyklos mokinius bei mokytojus.

Panemunėlio pagrindinė mokykla skaitymo skatinimo priemonių projekte „Metų knygos rinkimai“, laimėjo ne tik vaikiškų knygų penketuką, bet ir galimybę susitikti su vienos iš knygų autore Lina Žutaute. Rašytojos vizitas labai nudžiugino Panemunėlio pagrindinės mokyklos mokinius bei mokytojus.

Lina Žutautė – Vaikų literatūros premijos laureatė, vaikiškų leidinių autorė, iliustratorė. Rašytoja išgarsėjo savo knygelėmis apie neklaužadą Kakę Makę. Jose mažieji skaitytojai žaismingai ir subtiliai mokomi tvarkyti kambarius, klausyti tėvelių, nugalėti tamsos baimę.

Apsilankymo Panemunėlio pagrindinėje mokykloje metu autorė mielai bendravo su mokiniais, pasakojo apie savo kūrybos kelią, atsakinėjo į vaikų klausimus, dalino autografus. Vaikai piešė iliustracijas knygoms.

Naujausią savo kūrinį – penktąją knygą „Ferdinandas ir Pū. Žygis į Australiją“ Lina Žutautė pristatys vasario 20-23 dienomis vyksiančioje Vilniaus knygų mugėje. Autorės parašytos knygos skirtos ikimokyklinukams ir jaunesniojo amžiaus vaikams. Jose atsiskleidžia draugystės, meilės šeimai, iškylančių sunkumų, išbandymų, pažinimo ir prasmės paieškos.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: