Metų rokiškėnės rinkimų globėjas ir pagrindinio prizo steigėjas – Ilzenbergo dvaras.
Metų rokiškėnės rinkimų globėjas ir pagrindinio prizo steigėjas – Ilzenbergo dvaras.

Mūsų šalies moterys vienos pirmųjų Europoje išsikovojo balsavimo teisę, aktyviai dalyvauja visuomeniniame gyvenime, skina kelią ne tik sau, bet ir kitiems. 

Gyvenimas, kaip išbandymas kančia, kryžiaus nešimas – toks moters paskirties ir jos buvimo prasmės suvokimas liko XIX amžiaus pirmojoje pusėje. Šiuolaikinė moteris – stipri ir išradinga, ji nepasiduoda, ji mokosi, ji ambicinga, ji drąsiai atskleidžia savo talentus ir gina savo politines, ekonomines, socialines teises. 

Nuo amžių būdama namų angelu sargu, šeimos židinio saugotoja ir motiniškos meilės šaltiniu, ji geba skatinti pokyčius ir  kurti geresnį, spalvingesnį pasaulį  ne tik savo vaikams – moters vaidmuo visuomenės raidoje ir gyvenime nenuginčijamas.

Apsidairykime, naujomis akimis pažvelkime į savo krašto moteris – mokančias, gydančias, padedančias, kuriančias, keičiančias… Išrinkime Moterį, kurios idėjos ir darbai turi didžiausios reikšmės jos aplinkai, jos miestui, jos kraštui, jos šaliai…

Išrinkime METŲ ROKIŠKĖNĘ!

Metų rokiškėnė bus paskelbta kovo 11-ąją Rokiškio kultūros centre vyksiančiame iškilmingame jubiliejiniame Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos renginyje.

Balsavimas vyks iki kovo 5 dienos 12 valandos.

Norintieji balsuoti turi iškirptą kuponą atnešti į „Gimtojo Rokiškio“ redakciją (Nepriklausomybės a. 22, Rokiškyje).      

Kviečiame aktyviai balsuoti.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: